Отборите на Интер и ПСВ Айндховен са постигнали споразумение за

...
Отборите на Интер и ПСВ Айндховен са постигнали споразумение за
Коментари Харесай

Сделка: Интер си намери заместник на Хакими

Отборите на Интер и ПСВ Айндховен са постигнали съглашение за прехвърлянето на Дензъл Дъмфрис, написа италианският публицист Фабрицио Романо. Десният бек ще дебаркира в Милано против сумата от 12,5 милиона евро, към която ще бъдат добавени бонуси в размер на 2,5 милиона евро. Договорът на 25-годишния състезател пък ще бъде за идващите четири сезона.

Дъмфрис беше желан още и от Евертън, който обаче не съумя да надвие Интер в самобитната борба за неговия автограф. Смята се, че той е бил първи избор на управлението на “нерадзурите” за заместител на Ашраф Хакими, който беше продаден на Пари Сен Жермен за 70 милиона евро.

Очакванията са, че през идващите няколко дни бранителят ще премине медицински прегледи, с цел да бъде разгласен публично като ново попълнение на първенците. Той записа 41 мача с 4 гола и 9 асистенции за ПСВ през предишния сезон.

Дъмфрис игра и за националния тим на Нидерландия по време на Европейското състезание, където записа на сметката си 2 попадения и 1 асистенция в 4 дуела и несъмнено впечатли с изявите си по време на шампионата.

Denzel Dumfries is set to join Inter from PSV Eindhoven, verbal agreement reached between clubs and here-we-go!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР