Отборите на Интер и Лацио играят при резултат 0:0 в

...
Отборите на Интер и Лацио играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

Интер - Лацио 0:0, гледай на живо

Отборите на Интер и Лацио играят при резултат 0:0 в най-интересния мач от 19-ия кръг на Серия " А ". Пред над 60 000 тифози на " Сан Сиро " играчите на Лучано Спалети ще се опитат да се върнат към победния път, откакто записаха три следващи провали. През седмицата " нерадзурите " отстъпиха от Милан в четвъртфинал за Купата на Италия, до момента в който гостите завоюваха своя четвъртфинал и на полуфинала ще спорят с " росонерите ".

Спалети заложи на обичайното си 4-2-3-1. Самир Ханданович на вратата, а Жоао Кансело, Милан Скриняр, Андреа Ранокия и Давиде Сантон в отбрана. Опорни халфове бяха Роберто Галярдини и Матиас Весино, а пред тях започнаха Антонио Кандрева, Борха Валеро и Иван Перишич, до момента в който капитанът Мауро Икарди води офанзивата.

Треньорът на " орлите " Симоне Индзаги заложи на 3-5-2. Томас Стракоша е под рамката на вратата, а Бащош, Стефан де Фрай и Стефан Раду в отбрана. Лукаш Лейва, Марко Пароло, Седад Лулич са вътрешните халфове, до момента в който Адам Марушич и Сергей Милинкович-Савич са външните полузащитници. Луис Алберто и Чиро Имобиле са в офанзива.

СЪСТАВИТЕ
МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ИНТЕР
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛАЦИО

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО Серия А 19 кръг, събота 30 декември  Интер 19:00предстои  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР