Отборите на и завършиха наравно 1:1 на Кероу Роуд“ в

...
Отборите на и завършиха наравно 1:1 на Кероу Роуд“ в
Коментари Харесай

Заха впечатли с невероятен гол и разочарова със слаба дузпа при реми на Кристъл Палас

Отборите на и приключиха наедно 1:1 на „ Кероу Роуд “ в дуел от междинния 24-и кръг в. Така „ канарчетата “ останаха непобедени в трети следващ мач от британския хайлайф, а техният конкурент не е спечелил нито един път в последните си четири турнирни срещи.

Още в 38-ата секунда на дуела откри резултата в интерес на домакините, като се разписа с полуволе. След това обаче мачът мина под диктовката на гостите, които могат да съжаляват, че не си потеглиха с успеха. В 43-ата минута прати топката във вратата на, само че голът му бе анулиран поради засада. Неговият отбор въпреки всичко стигна до изравнително попадение в 60-ата минута, когато беше прецизен с необикновен отдалечен удар. Само три минути по-късно точно той можеше да донесе цялостен поврат в мача, защото получи опцията да извърши дузпа след фал на против. Изпълнението от бялата точка на Заха обаче беше извънредно разочароващо, като той даже не умери вратата. До края на мача „ орлите “ продължиха със своя напън, само че той не докара до стремежи от тях резултат.

остава в зоната на изпадащите и по-точно на 18-ата позиция в класирането с актив от 17 точки, а със своите 25 пункта е 13-и в подреждането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР