Отборите на и завършиха 1:1 в дербито от 5-ия кръг

...
Отборите на и завършиха 1:1 в дербито от 5-ия кръг
Коментари Харесай

Брилянтен гол спаси Краснодар срещу ЦСКА

Отборите на и приключиха 1:1 в дербито от 5-ия кръг на РПЛ. изведе " армейците " напред в 28-ата минута, а в 80-ата изравни с доста красиво попадение.

Краснодар започва сезона с огромни упоритости, само че в първите 4 кръга позволи загуби от и. " Армейците " завоюваха две победи на старта, само че след това отстъпиха поредно на и.

Сред титулярите на домакините се завърна шведският национал, който дълго време лекуваше травма. За ЦСКА пък от първата минута стартира младият халф.

Краснодар се опита да притисне противника в началните минути, само че отбраната на ЦСКА действаше деликатно. В 15-ата минута получи опция да обстрелва вратата на, само че го направи неопределено. В 24-ата минута опита да изненада стража на " биковете ", само че той реагира ослепително.

В 28-ата минута видя Кучаев и хитро му подаде, а диагоналният шут на младия халф не остави шансове на Сафонов - 0:1. Краснодар дълго време не съумя да отговори уместно. Атаките на отбора се развиваха прекомерно постепенно и не затрудняваха " армейците ".

На почивката пусна вместо и играта на домакините стана по-подредена. За ЦСКА пък дебют направи привлеченият от. В 64-ата минута пусна отлично подаване към Клаесон, само че той стреля право в Акинфеев.

Краснодар подвигна оборотите и закономерно съумя да изравни. В 80-ата минута Вандерсон овладя топката пред наказателното поле и с мощен шут под гредата разстреля Акинфеев - 1:1. В оставащото време никой от тимовете не рискува и срещата приключи без победител.

В идващия кръг Краснодар ще е хазаин на Ростов, а на ЦСКА (Москва) следва посещение на.

Премиер Лига 5 кръг, сряда 26 август  Краснодар 1:1краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР