Отборите на и ще се изправят един срещу друг в

...
Отборите на и ще се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Локомотив посреща Черно море при завръщането си в своя дом

Отборите на и ще се изправят един против различен в първия кръг от efbet Лига. Мачът е с начален час 18:30, като дуелът ще се изиграе на стадион " Локомотив " в София.

Това е завръщането на " железничарите " в своя дом, откакто през предишния сезон отборът семейства на стадион " Васил Левски ".
 Иван Василев: Направил съм всичко това за нашите почитатели! Това е тимът на моето сърце Иван Василев: Направил съм всичко това за нашите почитатели! Това е тимът на моето сърце
Дебют за столичани ще направи Станислав Генчев, който размени на треньорския пост Иван Колев. На конференция преди мача младият експерт съобщи, че първата задача пред него е да научи Локомотив да играе печеливш футбол.
 Генчев: Първата ми задача е да науча Локомотив да играе печеливш футбол Генчев: Първата ми задача е да науча Локомотив да играе печеливш футбол
В последните две контроли " червено-черните " и. В двете инспекции видяхме положителни отигравния в офанзива, само че и много неточности в отбрана. Добрата вест пред Станислав Генчев е, че тимът съумя да картотекира новите си попълнения. Двамата бразилци Франса и Диас получиха работни визи. Ивайло Найденов и Димо Бакалов също са разполагаем.

Черно море пък приключи с поредност от позитивни резултати в инспекциите, откакто началото не бе толкоз положително. Тимът започва със загуби от Локо (Пловдив) и Академия Пандев. " Моряците " приключиха подготовката с много по-добри резултати и победи над Хебър, Созопол, и.

Аут от състава на варненци за мача в София са контузените Даниел Димов, Велислав Василев и. Едно от новите попълнения също пропуща, откакто не бе организиран писмено. Все отново в групата попадна Мади Кета, който ще може да дебютира.
 Илиан Илиев дефинира групата за мача с Локо (Сф), трима титуляри са навън Илиан Илиев дефинира групата за мача с Локо (Сф), трима титуляри са навън
ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

Локомотив (София): Любенов, Найденов, Диас, Матеус, Орачев, Милошев, Кацаров, Франса, Славчев, Бакалов, Митков

Черно море: Дюлгеров, Попов, Босанчич, Атанасов, Панов, Панайотов, Велев, Мимито, Сула, кета, Курьор

Стадини: " Локомотив ", София
Главен арбитър: Димитър Димитров
Начало: 18:30 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР