Отборите на и не излъчиха победител в сблъсъка помежду си

...
Отборите на и не излъчиха победител в сблъсъка помежду си
Коментари Харесай

Торино измъкна точка от Беневенто с късен гол

Отборите на и не излъчиха победител в конфликта между тях от 19-ия кръг на Серия " А ". Срещата бе много забавна и приключи при резултат 2:2. Гостите могат да са по-доволни от извоюваната точка, защото се добраха до изравняването с попадение в добавеното време.

Беневенто можеше да поведе в 9-ата минута, само че гол на бе анулиран след разглеждане с ВАР поради игра с ръка.

В 31-ата минута обаче домакините получиха дузпа за нарушаване на вратаря против откъсващ се противник и означи от бялата точка за 1:0.

В 49-ата минута след неприятна интервенция на бранител на гостите топката се озова в, който без закъснение я прати във вратата за 2:0.

Торино се върна в мача единствено две минути по-късно. получи центриране в наказателното поле и с глава я насочи в мрежата за 2:1.

След това Дзадза още на два пъти съумя да се разпише, само че и в двата случая попаденията му не бяха приети поради засади.

В 3-ата минута на добавеното време обаче Дзадза въпреки всичко съумя да донесе точката на своя отбор. Той получи прелестен извеждащ пас от и от близко засече кълбото в мрежата за крайното 2:2.

Така мачът приключи без победител и Беневенто остава на 11-ото място с 22 точки. Торино пък се изкачи едно място нагоре, само че остава в рисковата зона на 18-ата позиция с 14 точки.

Серия А 19 кръг, петък 22 януари  Беневенто 2:2краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР