Отборите на Хетафе и Кадис изиграха мач от 13-ия кръг

...
Отборите на Хетафе и Кадис изиграха мач от 13-ия кръг
Коментари Харесай

Три червени картона в добавеното време на Хетафе - Кадис

Отборите на Хетафе и Кадис изиграха мач от 13-ия кръг Ла Лига, който ще се запомни единствено с броя червени картони. Арбитърът подвигна цели три, като и при трите това се случи надълбоко в добавеното време. Иначе двата отбора направиха нулево тъждество и не съумяха да стигнат до голям брой положения за гол, само че пък съумяха да основат работа за рефера в края на дуела.

Първо Гастон Алварес от Хетафе получи пряк червен картон в 96-ата минута - за съзнателно прекъсване на ръка на топката на откъсващ се самичък против вратаря футболист на Кадис. При митингите и неразбориите при построяването на стената след решението на съдията съотборникът на Алварес Порту си заслужи втори жълт картон и също бе изпъден.

Само три минути по-късно, в 10-ата минута на продължението, бранителят на домакините Луис Ернандес извърши нарушаване пред личното си наказателното поле и също получи втори жълт картон.

По-рано в срещата, при осъществяването на директен свободния удар, футболист на Хетафе удари страничната греда, което бе най-хубавото състояние за гол в мача.

Кадис беше малко по-добрият тим в мача и доближиха до повече точни удари, само че нито един от тях не затрудни вратаря на Хетафе. Най-добрата обстановка за гостите пристигна в 83-тата минута. Избита при центриране топка попадна в Лукас Перес и той незабавно насочи удар, само че вратарят доближи до топката и я мазета над вратата.

След този резултат Кадис остава в зоната на изпадащите, до момента в който столичани са по-напред в класирането.

ИВАН МАСЛИНКОВ
 

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР