Отборите на Хетафе и Атлетик Билбао не успяха да излъчат

...
Отборите на Хетафе и Атлетик Билбао не успяха да излъчат
Коментари Харесай

Нулево равенство не помогна на Атлетик Билбао и Хетафе

Отборите на Хетафе и Атлетик Билбао не съумяха да излъчат победител в конфликта между тях на "Колизеум Алфонсо Перес ". Срещата завърши при резултат 0:0, въпреки и двата отбора да имаха своите шансове в мача.

Първото полувреме по-добрите моменти бяха за гостите. В 20-ата минута Иниго Мартинес стреля рисково от фаул и вратарят Давид Сория направи ослепително избавяне. След това в 45-ата минута баските проведоха контраофанзива, Иняки Уилямс бе изведен на добра позиция, финтира бранител, само че по-късно ударът му не бе задоволително добър и бе избавен от вратаря.

Втората част бе за домакините. В 49-ата минута подъл удар на Карлес Аленя затрудни Унай Симон, който обаче се намеси добре. В 86-ата минута пристигна и най-хубавата опция за синьо-белите. При едно безредие след корнер Матиас Оливейра се оказа на наоколо до вратата, само че ударът му по необикновен метод бе спрян от Симон.

След края на мача треньорът на домакините Кике Санчес Флорес бе изпъден с червен картон след следващ спор със съдията Хорхе Васкес.

В последна сметка голове не паднаха и победител нямаше. След това реми Атлетик е на 9-ата позиция с 21 точки. Хетафе пък остава в рисковата зона на 19-ото място с 11 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР