Отборите на Хърватия и Уелс не излъчиха победител в първия

...
Отборите на Хърватия и Уелс не излъчиха победител в първия
Коментари Харесай

Уелс изтръгна точка от Хърватия с късен гол

Отборите на Хърватия и Уелс не излъчиха победител в първия си мач от група " D " на европейските квалификации. Срещата на " Полюд " в Сплит приключи при резултат 1:1, като домакините повече могат да съжаляват, че не взеха трите точки. Те поведоха в 28-ата минута с гол на Андрей Крамарич, само че в добавеното време на мача Нейтън Бродхед означи за гостите и скапе настроението на над 30 хиляди фенове по трибуните.

Домакините можеха да поведат в 26-ата минута, когато Иван Перишич прати топката в мрежата, само че голът бе анулиран поради нарушаване в хода на офанзивата.

Само две минути по-късно обаче резултатът въпреки всичко бе открит. Андрей Крамарич получи топката с тил към вратата, с доза шанс съумя да финтира директния си надзирател и от границата на наказателното поле насочи удар по земя, с който порази вратата за 1:0.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
През второто полувреме Уелс опита да се върна в мача и имаше нелоша опция, разкрила се пред Даниел Джеймс, който обаче стреля около вратата.

В 3-тата минута на добавеното време на мача " драконите " въпреки всичко изтръгнаха точката. Тогава при едно меле в наказателното поле Нейтън Бродхед се оказа на вярното място и прати топката от близко във вратата за крайното 1:1.

Така двата отбора записаха по една точка на старта на акцията и разделят 2-рото място в групата зад водача Турция. Следващият мач на " шахматистите " е посещение в Бурса, до момента в който за " драконите " следва домакинство на Латвия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР