Отборите на Габон и Мароко не се победиха и завършиха

...
Отборите на Габон и Мароко не се победиха и завършиха
Коментари Харесай

Габон и Мароко не се победиха в зрелищен трилър

Отборите на Габон и Мароко не се победиха и приключиха 2:2 в зрелищен конфликт от група С на шампионата за Купата на африканските народи, който се организира в Камерун.

След това тъждество отборът на Мароко събра 7 точки и приключи преди всичко в потока, до момента в който Габон остана втори с 5.

Двубоят стартира чудесно за водения от Патрис Нево отбор на Габон. В 21-ата минута. Резултатът се задържа до 72-ата минута, когато Мароко получи право да извърши дузпа след нарушаване на вратаря на Габон Жан-Ноел Амономе. Зад топката застана влезлият като запаса, който стреля безкомпромисно и изравни.

В 81-ата минута Габон още веднъж поведе в резултата след неточност в защитата на Мароко, приключила с автогол на. Интригата в мача обаче не свърши с този гол. Само три минути по-късно от директен свободен удар съумя непосредствено да порази вратата на Габон и изравни, като по този начин оформи крайния резултат.

В другия мач от групата тимът на продължи разочароващото си показване, откакто позволи загуба с 2:3 от Коморски острови. (4), Ахмед Могни (62, 85) вкараха за спечелилите, до момента в който за точни бяха (64) и Александър Джикиу (77).

С това проваляне остана на последното място в потока с 1 точка, до момента в който Коморски острови са трети с 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР