Отборите на Франция и Белгия играят при резултат 1:0 в

...
Отборите на Франция и Белгия играят при резултат 1:0 в
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Франция – Белгия 1:0, резерва изведе петлите напред

Отборите на Франция и Белгия играят при резултат 1:0 в конфликт от 1/8-финалите на UEFA EURO 2024. Коло Муани изведе " петлите " напред в резултата в 85-ата минута.

Срещата на стадион „ Меркур Шпил-Арена “ в Дюселдорф започва в 19:00 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA, DIEMA SPORT 3, както и  на сайта Gong.bg.

Корнер в интерес на Белгия.
90+2`
Три минути добавено време.
90`
ГОООЛ за Франция! " Петлите " повеждат с гол на резервата Рандал Коло Муани. След разиграване отляво, Канте откри Муани в наказателното поле, той се обърна и стреля не толкоз добре. Топката обаче рикошира в крайници на Ян Вертонген и остави беззащитен Коен Кастелс, който към този момент бе плонжирал вдясно.
85`
Много добра опция за Белгия! Кевин Де Бройне стреля от границата на наказателното поле, Майк Менян обаче още веднъж е на мястото си и избива.
83`
Пореден шут към белгийската врата. Килиан Мбапе още веднъж стреля, само че от сложна позиция и праща топката в навън.
78`
Ян Вертонген получава жълт картон.
76`
Уилям Салиба също опитва шанса си, само че ударът му минава настрана от вратата.
74`
До този миг отборът на Франция е отправил цели 17 удара към вратата на Коен Кастелс, като единствено един е бил прецизен.
72`
Шанс за Белгия! Ромелу Лукаку получава в пеналта и стреля доста мощно по диагонала. Майк Менян съумява да избие и да предотврати сигурен гол.
71`
Нов отдалечен шут на Чуамени към белгийската врата, който също е неакуратен.
69`
Орел Мангала замрня Икома Опенда за Белгия.
64`
Рандал Коло Муани заменя Маркус Тюрам за Франция.
62`
Отличен извеждащ пас към Караско в наказателното поле на Франция, само че в последния миг Тео Ернандес съумява да направи впечатляващ шпагат и да почисти топката.
61`
Чул Кунде намира Килиан Мбапе в наказателното поле, само че капитанът на " петлите " не съумява да уцели добре топката и я праща в навън.
55`
Великолепен пробив на Килиан Мбапе по лявото крило, преодоля двама играчи на Белгия и стреля, само че над вратата.
54`
Нов изстрел по посока вратата на Белгия. Жул Кунде центрира към Тюрам, който опитва удар с глава, който още веднъж не е прецизен.
50`
Далечен изстрел на Чуамени, топката рикошира в Кастан и затруднява оптимално Кастеля, който избива в корнер.
49`
Начало на второто полувреме.
45+2`
Край на първото полувреме.
45+2`
След разиграването от ъгловия удар, топката попадна в Килиан Мбапе, който перодоля двама бранители на Белгия и нахлу в наказателното поле. Мбапе откри Чуамени в пеналта, който стреля доста мощно, само че и неопределено в навън.
45+2`
Ъглов удар за Франция.
45+1`
Далечен удар на Чуамени, който не попада в задачата.
39`
Страхотно центриране на Жул Кунде отдясно към Тюрам, който стреля с глава на сантиметри от левия непряк дирек на вратата.
34`
Силни минути за отбора на Белгия, който се настани трайно в половината на своя съперник.
30`
Добра офанзива за Белгия, която приключва с удар на Караско в тялото на Тео Ернандес. Белгийците имат искания за игра с ръка, само че такава нямаше.
27`
Жълт картон на Адриен Рабио за жестоко влизане против Доку.
24`
Жълт картон за Антоан Гризман.
23+2`
Чудесен късмет за Белгия! Кевин де Бройне стреля мощно от фал, топката рикошира и тупна подло пред Менян, който с крайник въпреки всичко съумя да почисти и да предотврати сигурен гол.
23`
След ъгловия удар топката е центрирана на границата на вратарското поле, където Тюрам съумява да стреля с глава, само че прекомерно неопределено.
18`
Ъглов удар в интерес на Франция.
17`
Владеене на топката: Франция: 58%, Белгия: 42%.
15`
Жълт картон за Чуамени за реакция против съдията.
14`
Добра опция за Франция! Килиан Мбапе получава в наказателното поле и стреля мощно по диагонала, само че след рикошет топката излиза в корнер. Изненадващо обаче реферът показва навън.
14`
Първи прецизен удар в мача. Антоан Гризман стреля от границата на наказателното поле, само че прекомерно едва и не затруднява вратаря на белгийците.
10`
Владеене на топката: Франция: 64%, Белгия: 36%.
10`
Хубава офанзива на Белгия по левия фланг. Опенда е изведен зад отбранта на Франция, само че Менян излиза надалеч отвън наказателното си поле и пресича подаването.
5`
Владеене на топката: Франция: 59%, Белгия: 41%.
5`
Дайо Упамекано почиства топката в по-безопасна зона.
3`
Начало на мача!

Добре пристигнали на Duesseldorf Arena, дуелът ще стартира след към 5 минути.
1`
Стадион: Merkur Spiel-Arena

През първото полувреме на дуела двата отбора предложиха много внимателна игра, а играчите на двата отбора не предприемаха непотребни опасности.

Мачът стартира с леко преимущество на „ петлите ”, които обаче не съумяха да стигнат до чисти обстановки пред противниковата врата. Едва в десетата минута Антоан Гризман насочи първия прецизен удар, само че той бе прекомерно слаб и не затрудни белгийския пазач.

Постепенно тимът на Доменико Тедеско стартира на собствен ред да гледа по-сериозно към вратата на французите. В 23-ата минута Белгия бе доста покрай това да открие резултата посредством Кевин Де Бройне. „ Червените дяволи ” получиха правото да изпълнят свободен удар наоколо до наказателното поле на Франция. Зад топката застана точно Де Бройне, който стреля доста добре, топката рикошира леко и заблуди Майк Менян на голлинията. Френският пазач обаче реагира доста добре и с крайник съумя да предотврати сигурен гол.

Франция отговори с добра офанзива и удар на Маркус Тюрам с глава. Той засече съвършено центриране на Жул Кунде отдясно, само че нямаше шанс и прати топката на сантиметри от левия непряк дирек.

В продължението на първото полувреме „ петлите ” стигнаха до ъглов удар, който разиграха късо. Топката попадна в Мбапе, който преодоля двама бранители на Белгия и нахлу в наказателното поле. След като стигна до самата аутлиния той откри Чуамени, който стреля доста мощно и неопределено в навън.

LIVE ФРАНЦИЯ - БЕЛГИЯ 1:0

1:0 Муани 85'

Франция : 16 Майк Менян, 5 Жул Кунде, 4 Дайо Упамекано, 17 Уилям Салиба, 22 Тео Ернандес, 8 Чуамени, 14 Нголо Канте, 14 Адриен Рабио, 7 Антоан Гризман, 15 Маркюс Тюрам, 10 Килиан Мбапе

Селекционер: Диде Дешан

Белгия : 1 Коен Кастелс, 21 Тимоти Кастан, 4 Вут Фаес, 5 Ян Вертонген, 3 Артур Теате, 7 Кевин Де Бройне, 24 Амаду Онана, 22 Жереми Доку, 20 Лоис Опенда, 11 Яник Караско, 10 Ромелу Лукаку

Селекционер: Доменико Тедеско

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР