Отборите на Фортуна (Дюселдорф) и Херта изиграха нов луд мач

...
Отборите на Фортуна (Дюселдорф) и Херта изиграха нов луд мач
Коментари Харесай

Нов драматичен мач в Бундеслигата! Херта без малко да осъществи обрата на годината

Отборите на Фортуна (Дюселдорф) и Херта изиграха нов вманиачен мач в Бундеслигата. Двата отбора извъртяха трагично тъждество 3:3, като до почивката домакините водеха с 3:0! Освен непълен поврат, столичани можеше да стигнат и до трите точки, само че в края имаха огромния малшанс да ударят греда.

По този метод многомилионната селекция от Берлин събра актив от 27 точки и е на 13-та позиция. Фортуна е на 16-ото плейофно място, на четири пункта отдалеченост от зоната на изпадащите.
 Снимка 469341
Източник:

Двубоят стартира по желан метод за домакините, които още до деветата минута към този момент водеха с 2:0. Доброто начало беше положено от Кенан Караман, който откри в 6-ата. Тогава нападателят получи извеждащ пас от Щогер, оправи се Кютнер и прокара коженото кълбо около Томас Крафт. Малко по-късно Ерик Томи подвигна публиката на крайници с съвършено попадение. Той получи кълбото на левия фланг, финтира елегантно Лукебакио и с хубав шут в далечния ъгъл удвои.
 Айнтрахт (Франкфурт) загуби вкъщи от Унион (Берлин) с 1:2
Защитата тотално провали Айнтрахт против Унион

Неразбирателство в отбрана и автогол издъниха " орлите "

Отново този футболист беше под светлините на прожекторите и малко преди почивката. Тогава той центрира за Цимерман, той от своя страна подсигури старателен пас за Караман и за стрелеца не остана нищо друго с изключение на да сътвори класиката.

Тук към този момент надали имаше човек, който да има вяра, че Херта ще се върне в мача. Бундеслигата обаче ни предложи нов популярен поврат!

В 64-ата минута Ерик Томи постави капка катран в страхотното си показване до момента, защото си вкара злополучен автогол в 64-ата минута.

Това като че ли въодушеви столичани, които още в идната си офанзива понижиха до 2:3. Матеуш Куня оправда част от вложените пари за него през зимата, защото в 66-ата бразилецът ловко се пребори за притежание на топката и с обмислен изстрел не остави никакъв късмет на Кастенмайер.
 Република България (Лайпциг) размаза като посетител Шалке
Република България (Лайпциг) размаза като посетител Шалке

Отборът от Изтока вкара 4 гола през второто полувреме

Но това не беше всичко! Херта стигна и до равенството 3:3! В 75-ата минута Кжищоф Пьонтек беше съборен в наказателното поле и реферът Марко Фриц не се поколеба да уточни дузпата. От бялата точка полякът съумя да вкара и своето първо попадение в Бундеслигата.
 Снимка 469342
Източник:

До края на мача шокираните домакини можеха да инкасират още по-голямо оскърбление. Гостите от Берлин пропиляха няколко доста преференциални обстановки, с цел да стигнат и до цялостния триумф. В последната минута от постоянното време обаче Куня удари гредата.

В идващия кръг Херта приема вкъщи закъсалия отбор на Вердер (Бремен). Фортуна има непредсказуема аудиенция на Майнц 05.

ФОРТУНА - ХЕРТА 3:3

1:0 Караман (6 " ), 2:0 Томи (9 " ), 3:0 Караман (45+1 " ), 3:1 Томи -автогол (64 " ), 3:2 Куня (66 " ), 3:3 Пьонтек -дузпа (75 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР