Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Ботев (Пд) се изправят

...
Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Ботев (Пд) се изправят
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 и Ботев затварят кръга в efbet Лига

Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Ботев (Пд) се изправят един против различен в късния дуел от понеделнишката стратегия на efbet Лига. Сблъсъкът в Бистрица е с начален час 20:00.

През седмицата " алените " имаха тежък мач за Купата на България, в който продължиха към полуфиналите след триумф с 1:0 над Арда (Кърджали), пристигнал в продълженията. Ботев пък имаше отмора, а също по този начин и контролна среща, играна на 1-ви април против тим на Пирин (Благоевград). В нея пловдивчани се постановиха с 3:1.
 Цветомир Найденов с коментар за драмите в Левски
Цветомир Найденов с коментар за драмите в Левски

Бизнесменът взе отношение за напускането на Станимир Стоилов

Защитникът на Ботев (Пловдив) Станислав Работов към този момент тренира наедно със своите съотборници. В момента юношата на " канарчетата " се намира във финалния стадий на своето възобновяване след претърпяната интервенция на коляното.

Поглеждайки към класирането, а и към упоритостите на два отбора, ФК ЦСКА 1948 влиза като любимец в срещата. В момента възпитаниците на наставника Тодор Янчев заемат трето място, а Ботев е на десета позиция. Двата тима са разграничени от цели 21 точки. В последния кръг преди паузата за националните тимове ФК ЦСКА 1948 победи Берое с 3:1, а Ботев приключи наедно 1:1 с Локомотив в дербито на Пловдив.

Главен арбитър на срещата е Драгомир Драганов, с помощници Христо Хаджийски и Мирослав Симеонов. С ВАР ще се занимават Красен Георгиев и Димо Вълчев. Делегат на БФС е Кирил Йорданов, а работата на реферите ще съблюдава Константин Писков.
 Красиан Колев: Не е елементарно да замениш Тодор Неделев
Красиан Колев: Не е елементарно да замениш Тодор Неделев

" Мечтая си да играя на " Колежа " пред цялостни трибуни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР