Отборите на Фиорентина и Лацио не успяха да се победят

...
Отборите на Фиорентина и Лацио не успяха да се победят
Коментари Харесай

Фиорентина и Лацио направиха услуга на отборите от Топ 4

Отборите на Фиорентина и Лацио не съумяха да се победят в среща от 27-ия кръг на Серия “А”. Двата отбора предложиха много бързо движение на игра, само че не съумяха да осъществят ситуациите си пред противниковата врата. От днешния резултат на " Артемио Франки " най-големи печеливши са Милан и Интер, а също по този начин и Рома, който може да дръпне на Лацио в класирането, в случай че на следващия ден победи Емполи. Чиро Имобиле изведе “орлите” напред в резултата в 23-ата минута, а в 67-ата Луис Муриел възвърне равенството. В класирането Лацио се намира на 8-о място с актив от 42 точки и мач по-малко, до момента в който Фиорентина е 10-и с 37 пункта.

Първата по-добра опция пред една от двете порти пристигна в 21-ата минута. Чиро Имобиле опита удар след пробив в наказателното поле, само че топката излезе в навън. Две минути по-късно нападателят изведе “орлите” напред в резултата на “Артемио Франки”. Имобиле разигра отлично с Хоакин Корея, който върна топката към своя сътрудник в наказателното поле, а нападателят стреля в противоположния ъгъл и не остави късмет на вратаря за интервенция. В 39-ата минута Корея се оправи без проблеми с двама бранители, а последвалият удар бе отразен с опитност от Пиетро Терачано.

През второто полувреме Фиорентина доближи до изравнителен гол. С повдигането на оборотите в предни позиции Кевин Миралас пробив по десния фланг и центрира в наказателното поле, където Луис Муриел в 67-ата минута изпревари отбраната на гостите и изравни. В 78-ата минута Джовани Симеоне стреля неопределено с глава слец центриране на Миралас за крайното 1:1.
FULL TIME
#FiorentinaLazio 1-1#NoiSiamoFirenze #InsiemeSiamoPiùForti #FullTime pic.twitter.com/8ieScVLRUP
— ACF Fiorentina (@acffiorentina) 10 март 2019 година Серия А 27 кръг, неделя 10 март  Фиорентина 1:1краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР