Отборите на Евертън и Тотнъм не успяха да се победят

...
Отборите на Евертън и Тотнъм не успяха да се победят
Коментари Харесай

Конте и Тотнъм измъкнаха мъчна точка от Евертън

Отборите на Евертън и Тотнъм не съумяха да се победят и приключиха при резултат 0:0 в дуел от 11-ия кръг на британската Висша лига. Това бе и дебютния мач отпред на Антонио Конте отпред на „ шпорите “ в шампионата.

„ Карамелите “ обаче бяха по-добрият тим на терена, само че не съумяха да стигнат до попадение. В 61-ата минута съдията отсъди дузпа за домакините, откакто прегледа обстановката със системата ВАР. Тогава вратарят Юго Лорис спъна Ричарлисон, който го преодоля в наказателното поле. Решението обаче бе целесъобразно с това, че стражът е съумял леко да допре топката.

Три минути преди края на дуела влезлият като запаса Джовани Ло Селсо насочи доста прекрасен удар, само че Джордан Пикфорд сподели отличен инстикт и отби топката в гредата.



В добавеното време на мача Мейсън Холгейт, който също се появи като запаса, получи червен картон за нарушаване против Пиер-Емил Хойберг.

Така обаче Тотнъм остава на девето място с актив от 16 точки и от ден на ден стартира да изостава от водачите. Евертън пък е 11-и в класирането с една точка по-малко от лондончани.

Full-time at Goodison Park.
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР