Отборите на Евертън и Тотнъм играят ори резултат 1:1 в

...
Отборите на Евертън и Тотнъм играят ори резултат 1:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Евертън - Тотнъм 2:1, пълен обрат на карамелите

Отборите на Евертън и Тотнъм играят ори резултат 1:1 в първи мач от 33-тия кръг във Висшата лига. Хари Кейн откри в 27-та минута, само че Сигурдсон възвърне паритета единствено 4 минути по-късно.

Двубоят стартира с много експанзия и от двата отбора, като Гюлфи Сигурдсон опита шанса си от към 25 метра, само че не уцели вратата на Юго Лорис.

Първият сериозен късмет в мача пристигна пред вратата на гостите. В 21-та минута, след прекрасен извеждащ пас на Сигурдсон към Ричарлисон, бразилецът откри позиция за пукотевица, само че Лорис беше на мястото си, с цел да отрази.

Шест минути по-късно обаче "шпорите " наказаха този пропуск. След центриране отляво, Хари Кейн съумя да смъкна на гърди и да разстреля Джордан Пикфорд за 1:0. Авансът се задържа единствено 4 минути, откакто "карамелите " получиха право да извършват дузпа, а Сигурдсон не сбърка за 1:1.

В 38-та минута момчетата на Карло Анчелоти трябваше даже да поведат в резултата. След нова хубава офанзива и замяна на подавания, Хамес Родригес се оказа на стрелкова позиция от точката на дузпата, само че Юго Лорис се намеси брилянтно, с цел да избави.

В 52-та минута гостите сътвориха добър късмет след активизацията си при започване на второто полувреме. Хюн-Мин Сон преодоля директния си надзирател и излезе единствено против Пикфорд, който избави от дребен ъгъл. В 57-та минута Тоби Алдервейрелд уцели греда след ъглов удар.

В 62-та минута обаче домакините съумяха да нанесат втори удар. Резервата Шеймъс Коулман комбинира на двоен пас с Ричарлисон, а ирландецът откри с превъзходно центриране Гюлфи Сигурдсон, който със страховит удар препарира Лорис за 2:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР