Отборите на Евертън и Нотингам Форест се класираха за четвъртия

...
Отборите на Евертън и Нотингам Форест се класираха за четвъртия
Коментари Харесай

Евертън елиминира Кристъл Палас от ФА Къп

Отборите на Евертън и Нотингам Форест се класираха за четвъртия кръг на Купата на Футболната асоциация, откакто завоюва реваншите си в третия кръг.

" Карамелите " имаха равностойна борба с различен първокласен отбор - Кристъл Палас, само че бяха по-настойчиви пред своята аудитория на " Гудисън Парк " и в последна сметка се постановиха с 1:0. Единственото попадения в дуела осъществя Андре Гомеш в 42-та минута. В идващия кръг отборът на Шон Дайш ще посрещне Лутън Таун на 27 януари.

Напред продължава и Нотингам Форест след триумф при гостуването си на Блекпул с 3:2 след продължения. Третодивизионният отбор навакса закъснение от два гола, с цел да вкара мача в продължения, само че там играчите на Нуно Санто нанесоха съдбоносен удар посредством централния нападател Крис Ууд в 110-та минута, с цел да стигнат до триумфа. На 26 януари Форест ще гостува не подвизаващия се в Чемпиъншип Бристъл Сити.

В другия мач от предходната през вчерашния ден Норич Сити победи Бристъл Роувърс с 3:1 като посетител. Наградата за " канарчетата " е аудиенция на Ливърпул на " Анфийлд " в четвъртия кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР