Отборите на Евертън и Астън Вила завършиха наравно 0:0 в

...
Отборите на Евертън и Астън Вила завършиха наравно 0:0 в
Коментари Харесай

Евертън и Астън Вила не се победиха в среща от 20-ия кръг на Висшата лига

Отборите на Евертън и Астън Вила приключиха наедно 0:0 в среща от 21-вия кръг на Висшата лига на Англия.

Въпреки че срещата приключи без попадения, на " Гудисън Парк " положения за такива не липсваха, а по един гол и за двата отбора бе анулиран.

Срещата не започва с огромни рискове пред двете порти, само че в 18-ата минута Астън Вила съумя да осъществя с отдалечен удар на бранителя Алекс Морено. Попадението бе прието в действително време от основния арбитър Дейвид Куут, само че след намесата на системата за видеоповторения (ВАР) голът бе анулиран поради засада на различен състезател.

Точно преди почивката Евертън изпусна най-хубавия си късмет. Доминик Калвърт-Люин бе изведен зад отбраната на Астън Вила, само че останал очи в очи с Емилиано Мартинес не съумя да прати топката във вратата.

Час след началото на срещата Арно Данжума пропусна доста добър късмет за гол за " карамелите ", а Астън Вила съумя да натисне противника си чак в последните десетина минути на постоянното време, които бяха и най-интересните от целия дуел.

Мати Кеш, Джон МакГин и Джон Дуран пропуснаха поредни положения пред вратата на Джордан Пикфорд, само че минута преди приключването на постоянното време Евертън стигна до попадение. То обаче бе анулирано от съдиите още в действително време поради засада.

В класирането Евертън е на 17-о място със 17 точки, като мърсисайдци прекъснаха серията си от три поредни провали. Астън Вила е на трето място с 43 точки, колкото има и вторият Манчестър Сити, който обаче е с мач по-малко.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР