Отборите на Етър и ЦСКА се изправят един срещу друг

...
Отборите на Етър и ЦСКА се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

ЦСКА гостува на Етър в мач от шампионата

Отборите на Етър и ЦСКА се изправят един против различен в късния дуел от програмата на шампионата. Двата отбора не се намират в най-хубавата си спортна форма и успеха на " Ивайло " е повече от наложителна за тях. Въпросните клубове към този момент премериха сили в този шампионат, като тогава съперничеството им приключи при изненадващото 2:2.

ЦСКА има съществени проблеми при своите гостувания, като до този миг има единствено един триумф надалеч от София.

Милош Крушчич няма да може да разчита на контузения Иван Турицов. Малко евентуална е и появяването в игра на Томи Юрич. Има опция " алените " още веднъж да играят с трима в защита, като тя да бъде построена от Занев, Албентоса и Пламен Гълъбов. В офанзива без сериозна опция са Евандро и бележещият мъчно през тази акция Али Соу.

Етър не е побеждавал " алените " в турнирен мач от 1994 година, когато се наложи с 2:0 във Велико Търново.

Наставникът на домакините Росен Кирилов имаше много кадрови проблеми, само че сега в лазрета са единствено Иван Петков и Яни Пехливанов. Голмайсторът Даниел Младенов се завърна в игра против Дунав и през днешния ден ще е титуляр. За първи път от два месеца ще започва Флорент Боджадж, който ще води офанзивата.

Главен арбитър на срещата е Ивайло Стоянов, с помощници Мирослав Иванов и Димитър Стоилов. Делегат на БФС е Димитър Димитров, а работата на реферите са Кольо Данев. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР