Отборите на Етър и Ботев (Враца) се изправят един срещу

...
Отборите на Етър и Ботев (Враца) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Етър очаква нова лесна победа над Ботев

Отборите на Етър и Ботев (Враца) се изправят един против различен на стадион " Ивайло " през днешния ден в конфликт от втория кръг на плейофа за оставане в елита в група " А " от Втората осмица. Домакините чакат нов елементарен триумф в този мач, защото врачани играят извънредно мъчно във Велико Търново. Статистиката демонстрира, че Ботев няма нито една победа в досегашните си 18 гостувания на " виолетовите ", като е позволил 11 провали и е отбелязал едвам 8 гола.

Всъщност обаче срещата не е от огромна значение за домакините. Те към този момент са сигурни за оставането си в елита и значително са си подсигурили и първото място в група " А ", защото водят с 9 точки на днешния си противник.

Ботев също ще играе по-скоро единствено за авторитет. Врачани се нуждаят от единствено 1 точка в оставащите си три мача, с цел да са сигурни, че няма да изпаднат. Все отново те може да опитат да нападат първото място в групата, за което ще се нуждаят от наложителни три победи и Етър да загуби своите мачове до края.

Търновци имат много кадрови проблеми за този мач. Контузени са Младенов, Манев и Почански, а осъдени са Иван Стоянов и Крум Стоянов. Красимир Балъков евентуално ще пусне на терена Иванов на вратата и Георгиев, Гълъбов, Василев и Илиев в защита. Сърмов ще е отбранителен халф, а Руменов и Колев ще работят в средата на терена. Батрович и Ангелов ще стартират на двете крила, а в офанзива ще работи Петков.

Ботев пък идва с съвсем най-благоприятен състав. Единственият отсъстващ ще бъде санкции Мечев. Сашо Ангелов евентуално ще заложи на Костов под рамката и карето Васев, Миланов, Кавдански и Керчев в отбрана. Вълчев и Михайлов ще бъдат в средата на терена, а Генов и Атанасов ще оперират по крилата. Стоев ще е в ролята на плеймейкър, а голове ще се чакат от Домовчийски.

Първа професионална лига, Втора осмица, група " А ":

ЕТЪР - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

ЕТЪР: Иванов, Георгиев, Гълъбов, Василев, Илиев, Сърмов, Руменов, Колев, Батрович, Ангелов, Петков

БОТЕВ: Костов, Васев, Миланов, Кавдански, Керчев, Вълков, Михайлов, Генов, Стоев, Атанасов, Домовчийски

Стадион: " Ивайло ", Велико Търново
Съдия: Волен Чинков
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР