Отборите на Емполи и Лече не се победиха в срещата

...
Отборите на Емполи и Лече не се победиха в срещата
Коментари Харесай

Емполи измъкна точка от Лече и излезе от опасната зона

Отборите на Емполи и Лече не се победиха в срещата между тях от 15-ия кръг на Серия " А ". Тя приключи при резултат 1:1, откакто и двата гола в мача бяха маркирани ог играчи на гостите. Ламек Банда откри резултата в 64-тата минута, а автогол на Хамза Рафия възвърне равенството в 71-вата минута.

Първото полувреме двата отбора не си означиха, въпреки да имаха по една добра опция, пропилени от Роберто Пиколи за Лече и Николо Камбиаги за Емполи.

Гостите въпреки всичко първи откриха резултата през втората част. В 64-тата минута Банда шутира от близо 30 метра и след неубедителна интервенция на вратаря Етрит Бериша топката мина през краката му и се оплете в мрежата за 0:1.Домакините обаче бързо възвърнаха равенството. В 71-вата минута Камбиаги центрира отдясно, Рафия протегна крайник и отклони топката зрелищно във вратата си благодарение на напречната греда за 1:1.

Така мачът приключи без победител, като това бе четвърто следващо реми за Лече, който заема 13-тата позиция в класирането със 17 точки. Емполи пък излезе тъкмо над рисковата зона на 17-ото място с 12 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР