Отборите на Дунав и Витоша (Бистрица) се изправят един срещу

...
Отборите на Дунав и Витоша (Бистрица) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Дунав - Витоша

Отборите на Дунав и Витоша (Бистрица) се изправят един против различен в 19:30 часа на градския стадион в Русе в среща от плейофа за 11-14 място. Предстои тежка борба за оцеляване в Първа професионална лига. Двата отбора се срещнаха на същия стадий от шампионата и през предишния сезон. Тогава русенци нямаха никакъв проблем и завоюваха и двата мача с 1:0 в Бистрица и с 3:1 на собствен терен.

В постоянния сезон двата отбора размениха по една победа. Витоша завоюва с 2:1 още в първия кръг на акцията. В ответния мач обаче “Драконите” се постановиха с 3:0.

Всъщност статистиката е мощно в интерес на русенци. В 6-те изиграни срещи сред двата отбора Дунав има 5 победи и единствено 1 загуба. Като хазаин “Драконите” са безпощадни против “Тигрите” - 3 победи от 3 мача и голова разлика 9:1.

Добрата вест и в двата лагера е, че няма контузени и осъдени играчи. Людмил Киров ще пусне в игра Макенджиев на вратата и пред него Мартин Ковачев, Илия Мунин и Георги Динков. Инкоом и Васев ще са халф-бековете. В средата пък ще работят Димов и Станоев. В предни позиции пък ще бъде триото Светослав Ковачев, Фирцулеску и Иса.

Треньорът на Витоша Росен Кирилов пък ще опълчи Василев под рамката и Попев, Бонев, Купенов и Цанков в защита. Котев и Лазаров ще са отбранителни халфове, а Гъргоров ще работи като плеймейкър. Вълчанов и Садула ще стартират на крилата, а в офанзива ще работи Долапчиев.

Първа професионална лига, плейоф 11-14 място:

ДУНАВ - ВИТОША

ДУНАВ: 21. Благой Макенджиев, 5. Георги Динков, 16. Мартин Ковачев, 23. Илия Мунин, 14. Божидар Васев, 11. Диян Димов, 31. Красимир Станоев, 2. Самуел Инкоом, 10. Драгош Фирцулеску, 98. Светослав Ковачев, 22. Исмаил Иса

ВИТОША: 1. Християн Василев, 94. Юлиян Попев, 5. Венцислав Бонев, 24. Георги Купенов, 18. Петко Цанков, 14. Четин Садула, 7. Кристиян Кочилов, 77. Иван Вълчанов, 80. Лъчезар Котев, 23. Емил Гъргоров, 45. Григор Долапчиев

Стадион: Градски, Русе
Съдия: Драгомир Драганов
Начало: 19:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 1/2 кръг, сряда 8 май  Дунав 19:30предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР