Отборите на Дунав и Ботев (Враца) се изправят един срещу

...
Отборите на Дунав и Ботев (Враца) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Дунав ще си спомня как се побеждава в Русе

Отборите на Дунав и Ботев (Враца) се изправят един против различен в среща от 2-ия кръг на група " Б " на Втората осмица в efbet Лига. Двата отбора са с равни точки и даже безусловно идентична голова разлика. Те водят яростна борба за 3-ата позиция в групата и днешната среща е от голямо значение.

Разкъсваният от финансови проблеми Дунав сподели, че не се е отказал да се бори за мястото си в елита и в предишния кръг записа ненапълно изненадваща победа като посетител на Арда (Кърджали) (2:0). Русенци обаче са в извънредно неприятна серия на като хазаин и нямат триумф в 10 следващи мача на собствен терен, а в последните 5 даже не означиха гол. Играчите на Людмил Киров се надяват да употребяват набраната инерция от предходния кръг и най-сетне да зарадват почитателите си с победа.

Интересното е, че в постоянния сезон и двата мача сред тези противници приключиха по един и същи метод - 0:0. Затова ще е любопитно дали през днешния ден ще се получи друг резултат и в чия изгода.

Домакините имат много кадрови проблеми преди днешния мач. Те ще бъдат без санкции Щерев и контузените Димов, Митков и Христов. Така Людмил Киров най-вероятно ще заложи на Макенджиев на вратата, Цанков, Николов, Милчев и Тодоров в отбрана. Русанов и Кавалканте ще са двамата опорни халфове, а Лазаров ще работи като плеймейкър, а по крилата ще стартират Ненов и Ндонгала. Долапчиев пък ще бъде на върха на офанзивата.

Ботев идва в Русе без осъдените Ивайлов и Генов. Антони Здравков най-вероятно ще опълчи Костов под рамката и пред него в отбрана Ганев, Керчев и Миланов. Зехиров и Лясков ще бъдат халф-бековете, а Ндиайе и Златински ще работят в средата на терена. В офанзива ще стартират Атанасов, Том и Домовчийски.

efbet Лига, Втора осмица, група " Б ", 2 кръг:

ДУНАВ - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

ДУНАВ: Макенджиев, Цанков, Николов, Милчев, Тодоров, Кавалканте, Русанов, Лазаров, Ндонгала, Ненов, Долапчиев

БОТЕВ: Костов, Ганев, Миланов, Керчев, Зехиров, Лясков, Ндиайе, Златински, Атанасов, Том, Домовчийски

Стадион: Градски, Русе
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 18:45 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 28 кръг, понеделник 29 юни  Дунав 18:45предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР