Отборите на Дженоа и Ювентус играят при резултат 2:0 в

...
Отборите на Дженоа и Ювентус играят при резултат 2:0 в
Коментари Харесай

Юве на колене в Серия А след 26 гостувания

Отборите на Дженоа и Ювентус играят при резултат 2:0 в мач от 28-ия кръг на Серия " А ". Резервата Стефано Стураро беше прецизен в 72-ата минута. Горан Пандев в 81-ата минута удвои.
Шампионите, които имат удобна преднина от 18 точки пред втория Наполи, си разрешиха лукса да оставят отмора на суперзвездата Кристиано Роналдо. Португалецът означи исторически хеттрик против Атлетико Мадрид, който разреши на отбора му да се класира на четвъртфинал в Шампионската лига, в този момент обаче ще гледа по тв приемника своите сътрудници.

Наставникът на първенците Масимилиано Алегри направи цели шест промени от именитата среща против " дюшекчиите ". Освен CR7, Войчех Шчесни, Джорджо Киелини, Блес Матюиди, Леонардо Спинацола и Федерико Бернардески бяха заменени. Вратарят Матия Перин излезе против някогашния си отбор, Даниеле Ругани, Мартин Касарес, Родриго Бентанкур, Алекс Сандро и Пауло Дибала също започнаха. Леонардо Бонучи, Миралем Пянич, Марио Манджукич, Жоа Кансело и Емре Джан бяха останалите титуляри в схемата 3-5-2. Аржентинецът Дибала, който беше и капитан, си партнираше с Манджукич в офанзива.
#GenoaJuve, ecco l'undici dei bianconeri! #finoallafine pic.twitter.com/iLQjxBhimC
— JuventusFC (@juventusfc) March 17, 2019

Първата сериозна заплаха беше за " грифоните " в 16-ата минута. Антонио Санабрия стреля от отлична позиция, само че Перин избави. Ромеро също се размина с гол в 30-ата минута, когато стреля мощно от няколко метра, само че бранител мазета малко пред голлинията. Две минути по-късно реферът Ди Бело даде дузпа за домакините за игра с ръка на Кансело. След помощта на ВАР, той анулира решението си, защото съгласно него Куаме играл първи с ръка. Това не се хареса на тифозите на " Луиджи Ферарис ", които освиркаха мощно рефера и гостите.
В 43-ата минута Ролон също пропиля да се разпише, като прати топката висока над вратата.

Пауло Дибала беше прецизен в 56-ата минута, само че попадението беше анулирано с ВАР заради засада на Джан, който беше с малко зад отбраната при подаването към него.

СЪСТАВИТЕ НА МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ДЖЕНОА
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЮВЕНТУС Серия А 28 кръг, неделя 17 март  Дженоа 2:0краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР