Отборите на Черно море и ЦСКА 1948 се изправят един

...
Отборите на Черно море и ЦСКА 1948 се изправят един
Коментари Харесай

Черно море и ЦСКА 1948 продължават да търсят пътя към Европа

Отборите на Черно море и ЦСКА 1948 се изправят един против различен в мач от 28-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на “Тича ” е с начален час 17:45 и ще бъде управителен от основния арбитър Валентин Железов. 

Към момента двата отбора са в битката за европейско присъединяване през шампионата. “Моряците ” са четвърти с 48 точки, до момента в който “червените ” са трети с 57. Двата състава към момента са и в борбата за Купата на България, като оттова също могат да стигнат до интернационалната сцена. В този шампионат варненци изгубиха първия полуфинал от Лудогорец с 1:2, а играчите на Тодор Янчев победиха с 3:2 Локомотив (София).
 Тодор Янчев: Шансове за първенци? Няма смисъл да се приказват нереални неща Тодор Янчев: Шансове за първенци? Няма смисъл да се приказват нереални неща
 Двата тима са в отлична форма в шампионата като сега са в серия от четири следващи победи и ще се опитат да продължат тази линия. Домакините ще бъдат без санкции Стефан Велев, който получи червен картон в дуела с Лудогорец. Гостите пък имат проблеми с Ивайло Чочев, Райън Бидунга, Евгений Сердюк и Джонатан Перейра, а Симеон Петров е осъден.
 Илиан Илиев Илиан Илиев " изгоря " с 4000 лв., БФС санкции Черно море с над 6 бона след мача с Лудогорец
Двата отбора към този момент се срещнаха един с различен през есента. Тогава срещата в Бистрица приключи без голове - 0:0.
 Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец
efbet Лига, 28 кръг: 

ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 1948 

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дробаров, Василев, Матеус, Панайотов, Фернандес, Пачеко, Сула, Илиев 

ЦСКА: Наумов, Фуртадо, Елитон, Марин, Сидклей, Умарбаев, Октавио, Русев, Кирилов, Педриньо, Диков 

Стадион: " Тича ", Варна 
Съдия: Валентин Железов 
Начало: 17:45 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР