Отборите на Черно море и Локомотив (София) откриват съботната програма

...
Отборите на Черно море и Локомотив (София) откриват съботната програма
Коментари Харесай

Локомотив София го очаква трудно гостуване във Варна


Отборите на Черно море и Локомотив (София) откриват съботната стратегия от мачове в еfbet Лига.

Домакините са доста надъхани след съдийската тесла в огромното дерби на Варна със Спартак предходната събота. Тогава на два пъти не бяха отсъдени дузпи за " моряците ", а мачът приключи 0:0.

Двата тима имат по 25 точки и срещата им се явява пряк спор за място в топ 6. Варненци са в серия от три следващи тъждество, като в две от тях бяха по-добрия тим на терена, само че не съумяха да пречупят съперника си. Отборът на Илиан Илиев стигна единствено до 0:0 в градското дерби със Спартак в предишния кръг и в този момент ще се опита да зарадва почитателите си с победа. " Железничарите " досега са една от приятните изненади в шампионата. Тимът се показва доста мощно вкъщи, до момента в който като посетител е неуверен.

Домакините през днешния ден ще са без санкции Виктор Попов, както и контузените Велислав Василев, Даниел Димов и Лъчезар Димитров. На вратата още веднъж ще застане Георги Георгиев, а в предни позиции ще се разчита на Матиас Курьор и Закария Беншаа.

Главен рефер на мача е Георги Кабаков. Негови помощници ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Четвърти съдия ще е Неделчо Гаджалов, а с ВАР ще се занимават Станислав Тодоров и Светослав Стойчев. Делегат на БФС е Николай Владимиров, а работата на реферите ще следи Радан Мирянов. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР