Отборите на Черно море и Локомотив Пловдив поделиха точките помежду

...
Отборите на Черно море и Локомотив Пловдив поделиха точките помежду
Коментари Харесай

Локо Пд отлети от дъното, а Черно море е лидер в efbet Лига

Отборите на Черно море и Локомотив Пловдив поделиха точките между тях, завършвайки 0:0 на „ Тича” в предпоследен мач от четвъртия кръг в родната efbet Лига. По този метод варненци резервираха първата си позиция във краткотрайното класирането, като отборът, воден от Илиан Илиев, към този момент е с осем точки и е еднолично на върха преди изиграването на последния мач.

Локомотив Пловдив пък записа първа точка в елита на България през този сезон и отборът към този момент не е финален, заемайки 13-ото място, измествайки ЦСКА 1948, който се загнезди на дъното в елита у нас.

Много мощен мач във Варна стори стражът на „ смърфовете” Илко Пиргов, който направи няколко страхотни намеси, с цел да предотврати гол във своята врата.

 Черно море - Локомотив Пловдив
източник:

В четвъртата минута Файсел Касми задържа доста добре топката вдясно по нападението на Черно море и центрира в наказателното поле на "смърфовете " за Стефан Велев, само че ударът на футболиста на домакините бе много неакуратен - навън. След 13 минути игра Парвиз Умарбаев обстрелва вратата на Черно море от междинна отдалеченост, а стражът Георгиев "замръзна " на място, само че топката отлетя настрана - навън.

Темпото във Варна продължи да бъде много положително за родните стандарти, а удар на Файсел Касми от свободен удар в 27-ата минута профуча настрана от вратата на Пиргов. В 41-ата минута пък Георги Георгиев направи следващо избавяне в хода на мача. Лукас Салианс получи топката от Димитър Илиев и стреля от приблизително разстояние, само че стражът на "моряците " отрази удара.

Двата тима продължиха в първия четвърт час противоборството си във Варна с доста сериозна борба в средата на терена. След час игра обаче Топката бе доставена в наказателното поле на Локо Пловдив за Живко Атанасов, който засече топката, след което главата му бе ударена от опънатите ръце на Илко Пиргов. СЪдиите във ВАР обаче решиха, че няма нарушаване на разпоредбите и играта на "Тича " продължи.

Стражът на Локо - Илко Пиргов, избави своите от сигурен гол двайсетина минути преди края на постоянното време. Зе Гомеш овладя тежък пас вдясно и прокара топката през защитник на "смърфовете " за Леандро Андраде. Той стреля от близко към вратата на гостите, само че Пиргов с тяло го разочарова. В 74-ата стражът на пловдивчани се намеси за следващ път. Зе Гомеш продължи по земя в наказателното поле на домакините за Леандро Андраде, само че ударът му бе отразен от Пиргов.

До края на срещата на "Тича " не се видяха кой знае какъв брой забавни обстановки пред двете порти, като двамата вратари нямаха доста работа за извършване и като че ли разумно точките бяха поделени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР