Отборите на Черно море и Хебър играят при резултат 1:0

...
Отборите на Черно море и Хебър играят при резултат 1:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Черно море - Хебър 1:0, златна резерва бележи

Отборите на Черно море и Хебър играят при резултат 1:0 в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 21:00 часа на стадион „ Тича ” и може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

В Gong.bg ще проследим развиването на мача минута по минута, като в уеб страницата ни също може да намерите видео от всички голове и забавни обстановки.

Очаквано Черно море стартира по-настоятелно дуела и се опита да реализира домашен напън. Още в 3-ата минута „ моряците ” имаха отличен късмет да поведат в резултата. След центриране на Велислав Василев, Живко Атанасов бе оставен непокрит в наказателното поле и стреля мощно с глава, само че за негово злощастие не съумя да откри рамката на вратата и топката профуча около левия непряк дирек.

Първият прецизен удар в мача пристигна едвам в 21-ата минута. Мартин Дичев получи топката отляво и неотложно центрира към Матиас Курьор, който съумя да стреля с глава, само че Петър Дебърлиев плонжира и съумя да избави нетолкова мощния удар на нападателя на домакините.

В 27-ата минута Живко Атанасов още веднъж бе доста покрай разкриване на резултата. Той бе изведен зад защитата на Хебър, само че с удар от границата на вратарското поле не съумя да преодолее Дебърлиев. Стражът на гостите още веднъж се намеси и почисти в нов ъглов удар.

Въпреки териториалното преимущество на домакините, в идващите минути футболистите на Хебър сполучливо се опълчиха на своя съперник и не позволиха съвсем никакви рискове пред вратата си като се изключи няколко дълги центрирания, които не доведоха до проблеми за Дебърлиев.

LIVE ЧЕРНО МОРЕ – ХЕБЪР 1:0

1:0 Златев 86'

efbet Лига, 10-ти кръг

Стадион: „ Тича ”, Варна

Рефер: Ивайло Ненков

Черно море: 25 Иван Дюлгеров, 3 Живко Атанасов, 15 Петар Босанчич, 32 Мартин Дичев, 6 Виктор Попов, 7 Матеус Дос Сантос Клементе, 71 Васил Панайотов, 77 Стефан Велев, 20 Мади Кета, 10 Велислав Василев, 19 Матиас Курьор

Старши треньор: Петър Костадинов

Хебър : 1 Петър Дебърлиев,, 5 Мартин Михайлов, 28 Осира Корнел, 10 Пламен Крумов, 38 Хлеб Бухал, 11 Цветелин Тонев, 23 Клаудио Бонани, 3 Богомил Божуркин, 77 Октай Хамдиев, 9 Адернисола Хабиб Есеола, 97 Марсел Жан-Пиер

Старши треньор: Фулвио Пеа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР