Отборите на Черно море и Етър завършиха наравно, с резултат

...
Отборите на Черно море и Етър завършиха наравно, с резултат
Коментари Харесай

Етър измъкна точка от Тича с едно положение

Отборите на Черно море и Етър приключиха наедно, с резултат 1:1, в мач от третия кръг на efbet Лига. “Моряците” могат мощно да съжаляват, че не съумяха да стигнат до успеха, тъй като през целия мач бяха по-активният отбор и с изключение на попадението на Димитриос Хантакиас (24), имаха още няколко доста чисти положения за гол. “Болярите” от своя страна издебнаха своя миг в края на мача и с единствената си обстановка пред Иван Дюлгеров стигнаха до точката посредством Даниел Младенов (78), написа sportal.bg.

Срещата стартира с тотално игрово предимство от страна на домакините. Действията на терена се развиваха съвсем напълно в половината на Етър и това даде резултат в средата на първата част. При едно осъществяване на ъглов удар в 24-ата минута Димитриос Хантакиас надскочи Фло Боджадж и с глава откри.

До края на първата част " моряците " продължиха да са по-настъпателният отбор, само че не съумяха да осъществят второ попадение. Най-близо бе Патрик Андраде, който стреля мощно от отдалеченост, само че ударът мина около вратата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР