Отборите на Черно море и Етър Велико Търново се изправят

...
Отборите на Черно море и Етър Велико Търново се изправят
Коментари Харесай

Вратарят във форма в Етър - Христо Иванов

Отборите на Черно море и Етър Велико Търново се изправят един против различен на стадион „ Тича “ във Варна в дуел от третия кръг на efbet Лига. Срещата е първи в съботната стратегия, като началният час на мача е 18:45. Може да гледате срещата онлайн по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

На 37 години, само че във формата на живота си. Христо Иванов заключи вратата си против Левски, а отборът от Велико Търново започва в efbet Лига без проваляне в първите си две срещи.

"Тези две точки са заслуга на целия тим, нито извоюваната против ЦСКА е заслуга единствено на нападението, нито в този момент домакинския мач с Левски е единствено на отбраната, показахме бойко лице, уповавам се да печелим точки и против другите тимове ", разяснява вратарят.

"Още като видяхме програмата ни стана ясно, че първоначално ще ни е доста мъчно. Опитваме се във всеки мач да даваме максимума от себе си, дали с борба, или с техничен футбол. Работим с треньора с вратарите за всеки мач по друг метод ", добави той.

"Щастлив съм, че има млади вратари, веселя се за тях, с цел да има мощен футбол в България би трябвало да имаме мощни вратари българи. Много добра оценка му давам, нека да продължава по същия метод ", сподели още вратарят на Етър.

"Надявам се да победим, ще бъде мъчно ", съобщи Иванов във връзка кой ще завоюва борбата на "Тича ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР