Отборите на Черно море и Дунав (Русе) завършиха 0:0 в

...
Отборите на Черно море и Дунав (Русе) завършиха 0:0 в
Коментари Харесай

Черно море и Дунав не си отбелязаха гол

Отборите на Черно море и Дунав (Русе) приключиха 0:0 в другарска среща, изиграна на стадион " Младост " във Варна. За " моряците " това бе първа подготовка за деня, като по-късно в сряда воденият от Илиан Илиев отбор ще се изправи против Черноморец (Балчик).

В срещата треньорът Илиан Илиев тества нов футболист. Това е испанецът Дани Мартин. Роденият през 1997 година състезател е ляв бек започва дуела като титуляр.

В 22-рата минута Александър Веселински центрира от корнер, като постави топката на главата на Атанас Илиев, който от близо обаче не можа да нанесе добър удар.

В 30-ата минута Атанас Илиев получи топката в половината на отбора от Русе, напредна и стреля мощно с левия крайник, само че топката мина над вратата.

В 36-ата минута Луис Пахама засече с глава центриране от фланга, само че надалеч от вратата на Християн Славков.

Начало на второ полувреме. В 58-ата минута Атанас Илиев изведе Пабло Гарсия на добра позиция, който от малаък ъгъл стреля, само че около страничната греда. В 62-рата минута Алекса Фернандес насочи компактен удар от към дъгата на наказателното поле, но топката мина доста покрай страничната греда.

В 67-ата минута Луис Пахама от Дунав насочи страховит удар, като топката отиваше в горния десен ъгъл на Християн Славков, който обаче доста атрактивно се разпъна и мазета.

В 76-ата минута Александър Веселински насочи страховит удар от към дъгата на наказателното поле, само че вратарят на Дунав мазета.

Малко по-късно Велислав Василев центрира от фланга и резервата Кристо Яначков с глава уцели напречната греда.

Стартов състав на Черно море: Християн Славков, Цветомир Панов, Влатко Дробаров, Пламен Аршев, Дани Мартин, Пабло Гарсия, Алекс Фернандес, Александър Веселински, Мишаел Алвес, Мартин Милушев, Атанас Илиев
 Черно море взе на проби испанец
Черно море взе на проби испанец

Ето кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР