Отборите на Черно море и Добруджа завършиха 0:0 в контролна

...
Отборите на Черно море и Добруджа завършиха 0:0 в контролна
Коментари Харесай

Черно море не успя да победи Добруджа във втората си контрола за деня

Отборите на Черно море и Добруджа приключиха 0:0 в контролна среща, играна на стадион " Тича " във Варна. Проверката бе втора за " моряците " за деня, като треньорът Илиан Илиев изпозва два разнообразни състава в мачовете.

Домакините можеха да открият резултата още в 4-та минута. Матеус Машадо проби отдясно и центрира в наказателното поле на гостите, където Мазир Сула засече топката с глава след плонж, само че вратарят Георги Аргилашки мазета. В 36-та минута Исмаил Иса бе открит непокрит в наказателното поле на Добруджа самичък против вратаря, само че Аргилашки още веднъж избави.

Пет минути преди почивката бе най-чистото състояние за Добруджа през първата част. Славчо Шоколаров бе изведен в добра позиция, напредна и стреля по земя, само че топката мина настрана от вратата.

Второто полувреме стартира с напън на Черно море. Александър Василев центрира в наказателното поле на Добруджа, където Живко Атанасов засече топката с глава, само че тя мина над вратата. Минута по-късно Исмаил Иса стреля от границата на наказателното поле, само че топката мина на сантиметри настрана.

В 72-та минута след безредие в наказателното поле на домакините топката стигна до Милен Гамаков, който от 2-3 метра стреля в тялото на Виктор Попов. Малко по-късно Попов не почисти добре топката след центриране отдясно, само че вратарят на домакините Иван Дюлгеров съумя да избие и да предотврати сигурен автогол. В 89-та минута Христо Яначков бе открит непокрит в наказателното поле на Добруджа самичък против вратаря и стреля, само че стражът на гостите избави.

В контролите си до този миг варненският отбор победи с 5:0 Спартак Плевен, Етър с 4:0, загуби от Ботев Враца с 1:3 и по-рано през днешния ден от Дунав Русе с 1:2.

Последната инспекция на Черно море е в събота против Черноморец Балчик, като преди срещата ще бъде формалното показване на тима. Двубоят е от 18:00 часа на стадион „ Тича “.

Черно море започва новия сезон с посещение на Арда в Кърджали на 14 юли от 21:00 часа.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР