Отборите на Черно море и Ботев Враца излизат един срещу

...
Отборите на Черно море и Ботев Враца излизат един срещу
Коментари Харесай

Черно море посреща Ботев Враца с една цел - победата

Отборите на Черно море и Ботев Враца излизат един против във втория дуел от петъчната стратегия на 12-ия кръг в родната efbet Лига. Срещата на стадион „ Тича “ започва в 17:00 часа.

По време на спирането за мачовете на националните тимове Черно море победи водача в румънското състезание Фарул Констанца с 3:1 в контролна среща.

„ Моряците “ завоюваха всяко едно от последните си 4 турнирни семейства на Ботев Враца. През този сезон варненци завоюваха и 3-те си срещи вкъщи с минималното 1:0. Варненци ще бъдат още веднъж без своя ментор Илиан Илиев, който продължава да изтърпява глобата си, до момента в който контузен е капитанът Даниел Димов.

Ботев Враца приключи наедно 1:1 против ЦСКА 1948 в контрола по време на паузата за национални тимове. Статистиката демонстрира, че отборът на Даниел Моралес в никакъв случай не е побеждавал Черно море във Варна, до момента в който звездата на врачани – Браян Переа, е отбелязал 6 гола и е асистирал за още 2 от общо 12-те попадения на отбора до този миг през сезона.

Мирослав Маринов пък подписа нов контракт с клуба, който ще го задържи до лятото на 2024-а година. Венцислав Христов, който към момента търси пътя към това да открие головата си сметка за Ботев, може да стане една третият състезател в българския футбол с гол за 8 разнообразни клуба от елита. Преди него това са правили единствено Станислав Генчев, който в този момент е старши треньор на Локомотив София, както и футболистът на Черно море – Исмаил Иса. Наказан за днешния мач е Чавдар Ивайлов, а контузен е Луис Фелипе. След наказване обаче се завръща опитният бранител Мартин Кавдански.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР