Отборите на Челси и Ювентус играят при в големия сблъсък

...
Отборите на Челси и Ювентус играят при в големия сблъсък
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Челси 3:0 Ювентус, сините с два бързи гола през втората част

Отборите на Челси и Ювентус играят при в огромния конфликт от петия кръг в група „ H “ на Шампионска лига. Трево Чалоба откри резултата в 25-ата, а Рийс Джеймс удвои в 56-ата минута. Калъм Хъдсън-Одой оформи класиката в 58-ата минута.

„ Биаконерите “ към този момент са сигурни за присъединяване си на 1/8-финалите в шампионата. „ Старата госпожа “ ще играе за достойнството си и с цел да си подсигурява първото място против Челси в британската столица. Италианците се нуждаят от победа или тъждество, с цел да изпълнят задачата си.

„ Сините “ също имат късмет още през днешния ден да намерят място в идната фаза, в случай че не изгубят този мач, или в случай че Зенит не победи Малмьо. Руският първенец пък е задължен да завоюва гостуването си в Швеция и да се надява на помощ от Юве, с цел да резервира теоретични шансове за излизане от групата.

Сблъсъкът започва с опит за напън от страна на домакините и още в първите секунди се стигна до безредие пред вратата на Войчех Шчесни, само че до интервенция на поляка не се стигна.

Във втората минута Бен Чилуел стреля от отдалеченост, само че високо над вратата.

Седем минути по-късно Трево Чалоба засече с глава центриране от ъглов удар, само че неопределено около дясната греда на Шчесни. В 15-ата минута точно вратарят на Юве пресече остро подаване на Чилуел отляво.

В 24-ата минута „ сините “ бяха покрай попадение. Рийс Джеймс шутира непосредствено от свободен удар в близкия ъгъл, отляво на наказателното поле, само че Шчесни внимаваше и избави.

Само минута по-късно обаче Челси откри резултата. Хаким Зиеш центрира от корнер в наказателното поле, където Антонио Рюдигер отигра към Трево Чалоба, а младокът съумя да се разпише отблизо разстояние със мощен удар - 1:0. Попадението беше прегледано за възможна игра с ръка на Рюдигер, която обаче беше прилепена до тялото и системата ВАР зачете гола.

First start, first goal!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР