Отборите на Челси и Нюкасъл Юнайтед играят при в сблъсък

...
Отборите на Челси и Нюкасъл Юнайтед играят при в сблъсък
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Челси 0:0 Нюкасъл, натиск на домакините

Отборите на Челси и Нюкасъл Юнайтед играят при в конфликт от 29-ия кръг на британската Висша лига. Двубоя на стадион „ Стамфорд Бридж “ може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата.

Седмицата беше много турбулентна за „ сините “, които бяха ударени съществено поради глобите, които държавното управление на Обединеното кралство наложи на притежателя на отбора Роман Абрамович. Поставеният под забраняване съветски милиардер разгласи, че продава лондонския клуб предходната седмица, само че тази продажба в този момент е арестувана, а Челси работи под специфичен държавен лиценз. Клубът може да продължи да изплаща заплати на своите чиновници и играчи, само че не може да реализира прехвърляния – нито входящи, нито изходящи, като това е част от ограниченията против финансови интервенции на самия Абрамович.

Мениджърът на лондончани Томас Тухел обаче съобщи, че тимът му ще се бори до последния вероятен миг на терена макар тежката обстановка в клуба. Челси са трети в класирането с 56 точки.

„ Свраките “, от своя страна, са в отлична серия от девет следващи мача без проваляне, което ги изкачи до 14-ата позиция с 31 точки, с 10 повече от рисковата зона и ще желаят да продължат с успехите, които наброяват три следващи преди днешната среща.

/ /

LIVE |

Висша лига, 29-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Your Blues!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР