Отборите на Челси и Ливърпул записаха домакински победи съответно срещу

...
Отборите на Челси и Ливърпул записаха домакински победи съответно срещу
Коментари Харесай

Челси и Ливърпул с домакински победи във Висшата лига


Отборите на Челси и Ливърпул записаха домашен победи надлежно против Стоук и Лестър в мачове от 21-ия кръг на Висшата лига.

„ Сините “ от Лондон нямаха никакви проблеми против „ грънчарите “ на „ Стамфорд Бридж “ и вкараха пет безответни гола. Антонио Рюдигер изведе домакините напред още в 3-та минута, а шест минути по-късно централният халф Дани Дринкуотър удвои преднина на своите. Педро Родригес повиши на 3:0 в 23-та минута, а след почивката резултатът набъбна на 5:0 с голове на Уилиян от дузпа и Давиде Дзапакоста. След този триумф Челси към този момент има 45 точки и измести Манчестър Юнайтед от втората позиция в класирането, до момента в който Стоук заема 14-то място с актив от 20 точки.

Ливърпул трябваше да се потруди много по-здраво, с цел да победи Лестър Сити с 2:1 на „ Анфийлд “. Джейми Варди даде преднина на „ лисиците “ единствено три минути след началото на срещата, само че „ алените “ стигнаха до цялостен поврат, с помощта на два гола на Мохамед Салах след почивката. С този триумф Ливърпул се приближи на единствено две точки от третия в класирането Манчестър Юнайтед. Лестър е на осмо място с 27 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР