Отборите на Челси и Арсенал завършиха наравно 2:2 в едно

...
Отборите на Челси и Арсенал завършиха наравно 2:2 в едно
Коментари Харесай

Челси и Арсенал не се победиха в лондонското дерби

Отборите на Челси и Арсенал приключиха наедно 2:2 в едно от дербитата на 9-ия кръг в британската Висша лига. Този резултат сигурно оставя по-голямо отчаяние у домакините, които имаха преднина от два гола, само че позволиха равнене в заключителната част на срещата.

Всичко стартира по желан метод за играчите на Маурисио Почетино, които поведоха още при започване на мача, когато Коул Палмър осъществя дузпа, отсъдена за игра с ръка на Уилям Салиба. Секунди след началото на второто полувреме пък Михайло Мудрик удвои задатъка на Челси с едно леко куриозно осъществяване, при което украинецът в действителност опита да центрира, само че топката влезе във вратата.

Арсенал въпреки всичко върна очакванията си за нещо от този мач в 77-ата минута, когато стражът на домакините Роберт Санчес сбърка съдбовно при опита си изчистване, а от това се възползва Деклан Райс, който с удар от придвижване прониза опразнената врата. Малко по-късно артилеристите стигнаха и до 2:2, като този път голмайстор бе Леандро Тросар, който оформи крайния резултат.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР