Отборите на Брюж и Манчестър Сити играят при в трета

...
Отборите на Брюж и Манчестър Сити играят при в трета
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Брюж 0:1 Манчестър Сити, Кансело изведе гостите напред

Отборите на Брюж и Манчестър Сити играят при в трета среща от група „ А “ на Шампионската лига. Жоао Кансело откри в 30-ата минута. Белгийците заемат третата позиция преди този дуел с актив от 4 точки, до момента в който "гражданите " са трети с три пункта.

Мениджърът на англичаните Хосеп Гуардиола е направил четири промени спрямо мача с Бърнли през уикенда. Едерсон се завръща на вратата. Рубен Диаш, Кайл Уокуър и Джак Грийлиш също стартират. Зак Стефен, Джон Стоунс, Нейтън Аке и Рахийм Стърлинг им отстъпват местата си.

Треньорът на домакините Филип Клеман залага на същите 11, които започнаха и против Република България Лайцпиг. Това значи, че Руд Вормер, който означи два гола за успеха с 2:0 над Кортрийк в събота, остава на пейката за началото.

В началните минути на срещата гостите бяха тези, които играеха повече с топката, само че рискове пред вратата на Симон Миньоле липсваха.

В деветата минута Джак Грийлиш копна токата над вратаря Симон Миньоле и я прати във вратата му, само че преди този момент извърши нарушаване в офанзива и попадението беше анулирано. В 13-ата минута Родри също вкара топката в мрежата, само че и този гол беше анулиран поради засада.

Минута по-късно се стигна до първата действителна опция за „ жителите “. Фил Фодън проби чудесно отляво, подмина Клинтън Мата и стреля в близкия ъгъл, само че в навън.

LIVE |

0:1 Жоао Кансело 30'

Стартови сформира на двата тима:

Our team!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР