Отборите на Брест и Олимпик Лион завършиха при резултат 2:2

...
Отборите на Брест и Олимпик Лион завършиха при резултат 2:2
Коментари Харесай

"Брест" измъкна точка от "Олимпик" Лион

Отборите на " Брест " и " Олимпик " Лион приключиха при резултат 2:2 в мач от седмия кръг на Лига 1. Гостите на два пъти повеждоха, само че в последна сметка не съумяха да задържат преднината си.

Муса Дембеле откри резултата в интерес на " хлапетата " в 28-ата минута, само че секунди по-късно Йоан Курт изравни. Той получи топката пред наказателното поле и с мощен удар не остави шансове на Антони Лопес.

В 35-та минута гостите от Лион бяха покрай втори гол, само че Бертран Траоре нацели гредата. В 67-ата минута Пол Ласне стреля от воле от границата на наказателното поле, само че топката прелетя над напречната греда.
" Лил " откри новата си " голова машина " (ВИДЕО) "Мастифите " не оставиха шансове на "Страсбург " в мач от седмия кръг на Лига 1
Две минути по-късно " хлапетата " поведоха с 2:1. Корне направи страховит самостоятелен пробив и с удар от наказателното поле откри долния ляв ъгъл на вратата.

В 77-ата минута гостите можеха да вкарат и трети гол, само че след удар на Мемфис Депай от придвижване топката мина около лявата греда.

Пет минути преди края на срещата " Брест " Жулиен Фосюрие откри Йоан Курт, който стреля тъкмо в долния десен ъгъл за 2:2.

В добавено време Александър Менди можеше да донесе успеха на домакините, само че изстрелът му отблизо разстояние не откри очертанията на вратата.

Така " Брест " събра 8 точки и се изкачи до 13-ото място в шампионата. " Лион " пък е десети с 9 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР