Отборите на Ботев Враца и Лудогорец ще затворят осмия кръг

...
Отборите на Ботев Враца и Лудогорец ще затворят осмия кръг
Коментари Харесай

След еуфорията: Лудогорец ще трябва да пренасочи вниманието си срещу Ботев Враца

Отборите на Ботев Враца и Лудогорец ще затворят осмия кръг на efbet Лига в късния дуел от неделната стратегия. Срещата е с начален час 20:30, като мачът ще бъде игран на стадион "Христо Ботев " във Враца.

В състава на Ботев Враца несъмнено настроението би трябвало да се е подобрило след втората победа на отбора за сезона в предишния кръг против Етър. Момчетата на Сашо Ангелов се намират в серия от 3 мача без загуба и влизат в дуела с упоритостта да объркат сметките на първенците от Разград.

В редиците на Лудогорец несъмнено еуфорията от постигнатото класиране за групите на Лига Европа господства. След един тежък мач против словенския Марибор "орлите " реализираха скъпоценно тъждество 2:2 и продължиха напред заради множеството вкарани голове на непознат терен. Сега те ще би трябвало да пренасочат напъните си към стабилизиране на представянията във вътрешния шампионат.

Временният ментор на отбора Станислав Генчев реализира своята цел, класирайки тима за групите на Лига Европа в първия си формален дуел като треньор на "орлите ". Той ще има разполагаем назад в състава си Марселиньо, който се връща след изтърпяното наказване за 1 мач, поради получения червен картон против Черно море.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР