Отборите на Ботев (Враца) и Черно море откриват днешната програма

...
Отборите на Ботев (Враца) и Черно море откриват днешната програма
Коментари Харесай

Черно море излиза за нова победа във Враца

Отборите на Ботев (Враца) и Черно море откриват днешната стратегия от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят посред им е от 14,15 часа на стадион “Христо Ботев ” и ще бъде управителен от Георги Димитров. Домакините се намират на 12-ата позиция с 10 точки, като в последните си пет мача записаха четири загуби и едно тъждество.

Черно море е пети със 17 и също се показва доста нерешително, като има три равенства, победа и загуба в последните си пет срещи.

Треньорът на варненци Илиан Илиев няма да разчита на шестима играчи. Това са чужденците Сами Ел Анаби и Фоде Гираси, които той желае да освободи. Останалите са капитанът Даниел Димов, вратарят Георги Георгиев, Родриго Виела и Калин Георгиев, които се възвръщат от контузии. На върха на офанзивата Илиев още веднъж ще избере украинеца Сердюк, който е в добра форма, а останалите са нормалните реализатори.

Врачани пък не престават да търсят първа победа от август насам, когато завоюваха с 2:1 против Царско село. В последния кръг Ботев загуби с 1:3 от Пирин (Благоевград). Под Околчица се приказва, че треньорът Даниел Моралес може да бъде освободен при нова неверна стъпка през днешния ден.

Вероятни сформира:

Ботев (Враца): Костов, Гаврилов, Христов, Миланов, Николов, Георгиев, Сержиньо, Ненов, Ивайлов, Василев, Бабунски.

Черно море: Дюлгеров, Панов, Дробаров, Атанасов, Попов, Гарсия, Панайотов, Леандро, Велев, Енрике, Сердюк.
 Ботев (Врaцa) с имунизационен център пред
Ботев (Врaцa) с имунизационен център пред " Христо Ботев " за мача с Черно море

От до 12:00 до 14:00 часа утре
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР