Отборите на Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив) ще се изправят

...
Отборите на Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив) ще се изправят
Коментари Харесай

Ботев срещу Ботев кръстосват шпаги в Монтана

Отборите на Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив) ще се изправят един против различен в 17:30 часа на стадион " Огоста " в Монтана. Мачът е от 13-ия кръг в Първа професионална лига.

Домакините ще опитат да се сбогуват с Монтана с победа. Стадион " Огоста " не донесе доста наслада на врачани, които се надяват за идващото си домакински дуел най-сетне да се завърнат на своя " Христо Ботев ". От началото на сезона Ботев записа единствено един триумф от пет семейства тук и той бе с 2:0 над Етър.

В същото време обаче Ботев (Пловдив) идва окуражен да продължи победната си серия. Възпитаниците на Николай Киров подредиха три следващи триумфа в Първа лига и потеглиха стремглаво нагоре в класирането. Сега те желаят да продължат с положителните си игри и да вземат нови три точки, с които да се " бетонират " в първата шестица.

Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов се чака да стартира мача с Костов под рамката и Васев, Керчев, Гаджалов и Фиданин в отбрана. Апостолов ще работи като опорен халф, а Стоев и Гаджев ще бъдат в средата на терена. Ненов и Атанасов ще оперират по крилата, а Божинов ще започва на върха на офанзивата.

В същото време пловдивският Ботев се чака да опълчи Кайзер на вратата и пред него карето Жонатан, Димитров, Пиргов и Минев в защита. Юсеин ще е отбранителен полузащитник, а пред него ще работят Неделев и Балтанов. Вутов и Афонсо ще работят по двете крила, а офанзивата ще води Петков.

Първа професионална лига, 13 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

БОТЕВ (ВР): Костов, Васев, Керчев, Гаджалов, Фиданин, Апостолов, Ненов, Стоев, Гаджев, Атанасов, Божинов

БОТЕВ (ПД): Кайзер, Жонатан, Димитров, Пиргов, Минев, Юсеин, Вутов, Неделев, Балтанов, Афонсо, Петков

Стадион: " Огоста ", Монтана
Съдия: Станимир Тренчев
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 13 кръг, събота 27 октомври  Ботев (Враца) 17:30предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР