Отборите на Ботев (Пловдив) и Верея ще закрият 12-я кръг

...
Отборите на Ботев (Пловдив) и Верея ще закрият 12-я кръг
Коментари Харесай

Ботев и Верея закриват кръга в Първа лига с директен сблъсък за 4-ото място

Отборите на Ботев (Пловдив) и Верея ще закрият 12-я кръг в Първа лига в пряк спор за 4-ото място в елита. Двубоят е през днешния ден от 20 часа и ще се играе в " Коматево ".

Старозагорци са в Топ 4, само че " канарчетата " са на 5-ата позиция с тъкмо три точки по-малко и още през днешния ден могат да изпреварят своя конкурент в класирането.

 Белия залага на изпитаните бойци и против Верея
Белия залага на изпитаните бойци и против Верея

Групата на Ботев (Пд) за мача против Верея

Тимът на Николай Киров е в серия от 3 следващи победи, само че съставът на Ботев не се оправя по този начин добре в конфликтите с Верея до този миг - от 4 изиграни срещи, " канарчетата " имат единствено една победа, до момента в който останалите 3 са на сметката на днешния им посетител.

Ситуацията в Стара Загора също е много позитивна. Въпреки финансовите проблеми, футболистите на Илиан Илиев се показват повече от добре и са единствено на 4 точки разлика от 3-я Левски. За днешния дуел обаче, старши треньорът има много кадрови проблеми - Осман Балде, Еркебулан Нургалиев, Костадин Слаев, Илия Йорданов и Иво Иванов са контузени и наставникът няма да може да разчита на тях.

За благополучие на Киров, в Ботев няма такива проблеми.

 Илиан Илиев: Футболистите демонстрираха темперамент
Илиан Илиев: Време е притежателят да поеме отговорност (ВИДЕО)

" Футболистите демонстрираха темперамент "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР