Отборите на Ботев Пловдив и ЦСКА се изправят един срещу

...
Отборите на Ботев Пловдив и ЦСКА се изправят един срещу
Коментари Харесай

ЦСКА ще търси победа на Коматево след повече от 2 години

Отборите на Ботев Пловдив и ЦСКА се изправят един против различен в 9-ия кръг на efbet Лига. Срещата е в събота, 14 септември, от 17:30 часа на "Футболен комплекс Ботев 1912 ". Двубоя ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развиване на GONG.BG.

Двубоят ще бъде извънредно забавен от позиция на обстоятелството, че ЦСКА няма победа при последните си 4 визити в Коматево във всички надпревари – 1 тъждество и 3 загуби. За последно победи като посетител „ канарчетата” с 6:2 на 30 юли 2017 година

Отражение върху среща можете да даде фактът, че през седмицата футболисти и хора от щаба минаха през детектора на лъжата, като от клуба дадоха ясно да се разбере, че това е част от проекта за дълготрайни вложения. В групата за мача с "червените " попаднаха Тодор Неделев и Антонио Вутов, които пропуснаха дербито с Локомотив (Пловдив) поради травми. Костадин Ничев се връща след наказване.

Желко Петрович дефинира група от 18 души: Георги Аргилашки, Янко Георгиев, Кристиан Димитров, Костадин Ничев, Димитър Пиргов, Филип Филипов, Еберт Кардосо, Лазар Марин, Родни Клустър, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Радослав Терзиев, Марко Перван, Станислав Шопов, Фернандо Виана, Александър Тонев, Антонио Вутов.

В другия лагер, този на ЦСКА евентуално проблемите ще са свързани най-много с неналичието на треньора Люпко Петрович на пейката. Наставникът е осъден и няма да бъде на скамейката след последния кръг и експлоадирането му в мача против Левски.

Рубен Пинто е още веднъж в състава, а Денис Давидов е в Русия по персонални аргументи. Енрике Рафаел остава трайно контузен.

Любопитен факт е, че само Ботев Пд съумя да вкара 3 гола, освен това двукратно, във вратата на армейците в техните 47 мача през предишния сезон във всички надпревари – в двата полуфинални конфликта за купата през април т.г., приключили 3:2 вкъщи и 3:3 в София.

През сегашния сезон отбраната на ЦСКА не наподобява изключително постоянна. До първата пауза в шампионата през предишния сезон алените бяха позволили едвам 2 гола във вратата си за 7 кръга (5 сухи мрежи), в същия интервал в този момент инкасираха цели 11 попадения в 8 срещи (и 2 сухи мрежи).

В последна сметка упованията за идния конфликт не са по никакъв начин дребни, предвид на желанието на Ботев Пд да съобщи по-сериозни упоритости в шампионата, а на ЦСКА да продължи да преследва водачите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР