Отборите на Ботев (Пловдив) и Берое се изправят един срещу

...
Отборите на Ботев (Пловдив) и Берое се изправят един срещу
Коментари Харесай

Пореден епизод от историческото съперничество между Ботев и Берое

Отборите на Ботев (Пловдив) и Берое се изправят един против различен в най-завързания дуел от следващия кръг в Първа лига.

В момента заралии са четвърти, като имат задатък от 3 точки пред " канарчетата ", които ще са оптимално стимулирани да настигнат един от огромните си противници в исторически проект.

 Николай Киров дефинира 19-те на Ботев (Пд) за Берое
Николай Киров дефинира 19-те на Ботев (Пд) за Берое

Вижте групата на " канарчетата "

Домакините са в серия от 11 мача без загуба във всички шампионати, а старши треньорът Николай Киров няма проблеми с контузени и осъдени футболисти.Фернандо Виана ще е на върха на офанзивата, а петимата в средата на терена ще са Серкан Юсеин, Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Фелипе Бризола и Дуде Ндонгала. Пламен Димов и Радослав Терзиев ще са двойката централни бранители пред вратаря Иван Чворович.

 Септември и Ботев (Пловдив) не съумяха да се победят
Ботев (Пловдив) още веднъж не съумя да си тръгне като победител от София (ВИДЕО)

Срещата на Националния стадион " Васил Левски " приключи 1:1

За Берое в страхотна форма се намира Мартин Камбуров, който в кариерата си има цели 10 гола против " канарчетата ". Легендата на Локомотив (Пловдив) ще работи в предни позиции за гостите, а по крилата ще са Антон Карачанаков иПедро Еуженио. Срещу Славия беройци изиграха един от най-силните си мачове през сезона и сътвориха много голови положения. Наставникът Александър Томаш е удовлетворен, че в Коматево ще може да употребява и десния бек Милен Желев, който изтърпя наказването си.

 Трима от Берое отпаднаха за конфликта с Ботев
Трима от Берое отпаднаха за конфликта с Ботев

Александър Томаш дефинира групата за мача

Общият баланс от изиграните 96 турнирни мача сред Ботев и Берое е 37 победи, 25 равенства и 34 триумфа за Берое. В началото на сезона дуелът посред имв Стара Загора приключи 1:1 с попадения на Педро Еуженио и Тодор Неделев.

Главен арбитър на срещата е Стефан Апостолов от Симитли, с помощници Георги Дойнов и Мирослав Иванов. Събитията зад двете порти ще наблюдават помощник реферите Георги Иванов и Георги Гинчев. Делегат на БФС е Валентин Драгомиров, а работата на арбитрите зорко ще следи Кирил Лозанов.

 Иван Иванов: Тодор Неделев не е за българското състезание
Иван Иванов: Тодор Неделев не е за българското състезание

" Срещу Ботев излизаме за победа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР