Отборите на Ботев (Пд) и Пирин се изправят един срещу

...
Отборите на Ботев (Пд) и Пирин се изправят един срещу
Коментари Харесай

Ботев се нуждае от силен старт и в Първа лига

Отборите на Ботев (Пд) и Пирин се изправят един против различен в дуел от откриващия кръг на първа лига.

" Канарчетата " са най-добре представящият се роден отбор в евротурнирите досега, а влиятелното тъждество (1:1), което реализираха като посетител на Бейтар (Йерусалим), им дава действителни шансове да продължат в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Това предопределя и решението на старши треньора Николай Киров да направи някои разбърквания в състава, с цел да резервира силите на част от титулярите за реванша с израелците.

 Венко Попов: Пари има задоволително, трябват ни победи
Босът на Пирин: Пари има задоволително, трябват ни победи

Директорът на клуба успокои пристрастеностите в Благоевград

Мястото на Йордан Минев на левия фланг на отбраната ще заеме Лазар Марин. Радослав Терзиев е изцяло възобновен и се чака да стартира като титуляр в центъра на защитата, дружно с Виктор Генев. Новото попълнение Алваро Юлиано ще стартира на позицията на Яя Меледже, а е доста евентуално измежду запасите да остане и голмайсторът от мача в Израел Серкан Юсеин. Негов заместител ще е 16-годишният гений Крис Добрев. Тони Тасев пък ще бъде предпочетен пред Крум Стоянов. Киров обаче няма да се лиши от услугите на звездите Тодор Неделев и Омар Косоко.

Пирин ще излезе в Коматево без контузения Аймен Суда. Наставникът Милен Радуканов, който преди време беше отпред на Ботев, включи в групата четирима юноши. Атаката ще води Станислав Костов, подпомаган по фланговете от Даниел Младенов и Димитър Благов.

 Ботев (Пловдив) желае Димитър Рангелов
Ботев най-сетне се спря на нападател, взима наш национал

Очаква се договарянията да приключат до дни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР