Отборите на Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен играят при резултат

...
Отборите на Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен играят при резултат
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд 0:0 Байерн Мюнхен, гледайте на живо

Отборите на Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен играят при резултат 0:0 на " Сигнал Идуна Парк " в конфликт за Суперкупата на Германия. Баварците са първенци на страната и носители на Купата и поради това “жълто-черните”, като втори в Бундеслигата, са днешният им противник.

И двамата треньори залагат на мощни сформира, поради многото травми и в двата лагера. Люсиен Фавр пуска от първата минута мощното си нахлуване в лицето на Рафаел Герейро, Джейдън Санчо, Марко Ройс и Пако Алкасер.
#BVB STARTING XI

Locked and loaded #BVBFCB pic.twitter.com/OTMbbtGviw
— Borussia Dortmund (@BlackYellow) 3 август 2019 година Колегата му Нико Ковач дава отговор с Томас Мюлер и Кингсли Коман по двете крила и звездата си Роберт Левандовски на върха на офанзивата.
#Supercup2019 READY! #BVBFCB #packmas pic.twitter.com/iLgwU93rS7
— FC Bayern English (@FCBayernEN) 3 август 2019 година Още във 2-ата минута Дортмунд можеше да поведе, откакто Герейро откри открития Ройс в наказателното поле, само че Мануел Нойер мазета неговия удар. В 15-ата обаче стражът направи безогледно излизане съвсем до центъра на терена, с цел да спре Алкасер. Нападателят го преодоля и незабавно насочи изстрел към опразнената врата, който обаче мина настрана от нея.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
БОРУСИЯ Д - БАЙЕРН 0:0
Борусия Д: Хитц, Пишчек, Топрак, Аканжи, Шулц, Вайгъл, Витцел, Санчо, Ройс, Герейро, Алкасер

Байерн: Нойер, Кимих, Зюле, Боатенг, Алаба, Тиаго, Горетцка, Толисо, Мюлер, Коман, Левандовски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР