Отборите на Болоня и Милан играят при резултат 0:2 в

...
Отборите на Болоня и Милан играят при резултат 0:2 в
Коментари Харесай

Болоня - Милан 0:2, гледай на живо

Отборите на Болоня и Милан играят при резултат 0:2 в мач от 35-ия кръг на Серия " А ". Хакан Чалханоглу беше прецизен в 33-ата минута с компактен удар от 18 метра. Пет минути по-късно Орсолини вкара, откакто отбраната на " росонерите " сбърка, само че след помощта на ВАР, реферът Пиеро Джакомели анулира попадението, защото нападателят на домакините беше играл с ръка.
В продължението на първото полувреме Джакомо Бонавентура вкара втори гол. Той получи топката от Чалханоглу, финтира защитник и с прекрасен диагонален удвои.

Наставникът на гостите Дженаро Гатузо беше извънредно сериозен към своя отбор, откакто загуби с 0:1 от изпадналия към този момент Беневенто на " Сан Сиро ". Именно заради това наказа тима да тренира в двата почивни дни, които играчите имаха по стратегия. Той не можеше да разчита на контузените Алесио Романьоли и Лукас Билия.
Джалуиджи Донарума бе на вратата, а Давиде Калабрия, Леонардо Бонучи, Кристиян Сапата и Рикардо Родригес бяха в отбрана. Франк Кесие, Джакомо Бонавентура и Мануел Локатели пък бяха халфовете на схемата 4-3-3, с която излязоха гостите, Патрик Кутроне, Сусо и Ханак Члаханоглу действаха в офанзива.

Гатузо бе направил три промени от загубата против " вещиците ". Сусо, Локатели и Чалханоглу смениха Билия, Андре Силва и Фабио Борини.

" Росонерите " нямат победа от 40 дни, като към този момент заемат седмо място в класирането. Болоня е на 12-то място с актив от 39 точки, като търси 12-и триумф през сезона, който публично ще подсигурява оставането на клуба в Серия " А ".

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА МИЛАН

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БОЛОНЯ

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО Серия А 35 кръг, неделя 29 април  Болоня 0:253 минута  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР