Отборите на Бодьо/Глимт и Рома играят при резултат 0:0 в

...
Отборите на Бодьо/Глимт и Рома играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бодьо/Глимт 0:1 Рома, Пелегрини откри в края на полувремето

Отборите на Бодьо/Глимт и Рома играят при резултат 0:0 в първи мач от ¼-финалите на Лига на конференциите.

Двата отбора бяха в една група, като норвежкият отличник разруши „ вълците “ с 6:1 вкъщи, а на „ Олимпико “ италианците се избавиха от нова загуба и приключиха наедно 2:2.

Бодьо/Глимт се раздели с някои от главните си футболисти тази зима, само че все пак съумя да отстрани водачът в Шотландия Селтик, а по-късно и АЗ Алкмаар. Рома пък се оправи с различен нидерландски отбор в лицето на Витес в предходния кръг на елиминациите.

Срещата стартира в умерено движение, като първата забавна обстановка пристигна в петата минута, когато капитанът на гостите Лоренцо Пелегрини залъга противник и стреля от отдалеченост, само че в навън.

Четири минути по-късно още веднъж той нанесе удар в близкия ъгъл отляво в наказателното поле, само че се получи рикошет в състезател на домакините и излезе в корнер.

Бодьо отговори с рискова обстановка в 13-ата минута, когато Улрик Салтнес получи на границата на наказателното поле и нанесе изстрел, който обаче се отби от крайници на Джанлука Манчини и излезе в ъглов удар.

Три минути по-късно норвежците бяха доста покрай откриващо попадение. Жилберт Комсон задържа добре топката отдясно и изведе по прелестен метод в наказателното поле Хюго Ветлесен, който центрира към далечната греда, а там доста малко не доближи на Рунар Еспейорд да засече във вратата на Руи Патрисио.

Първият прецизен удар пристигна в 28-ата минута и бе на сметката на Рома. Тами Ейбрахам овладя добре и комбинира с Хенрих Мхитарян, който стреля мощно пред дъгата на наказателното поле, само че в обсега на вратаря Никита Хайкин, който улови.

„ Вълците “ пропуснаха страхотна опция да поведат в резултата в 37-ата минута. Мхитарян получи пред наказателното поле и откри Ейбрахам, който с превъзходен финт отстрани Мариус Хойбратен и излезе самичък против вратаря, който обаче бързо съкрати дистанцията и блокира в корнер удара на британския нападател.

LIVE | БОДЬО/ГЛИМТ – РОМА 0:0

Лига на конференциите, ¼-финал, първи мач

Стартови сформира на двата тима:

Her er Glimts lag mot Roma!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР