Отборите на Берое Стара Загора и Спартак Варна завършиха при

...
Отборите на Берое Стара Загора и Спартак Варна завършиха при
Коментари Харесай

Берое и Спартак Варна не се победиха в Стара Загора

Отборите на Берое Стара Загора и Спартак Варна приключиха при резултат 1:1 в дуел от третия плейофен кръг на Първа лига.

" Соколите " първи стигнаха до поапдение в 20-ата минута, когато Евандро се разписа за 0:1. Серкан Юсеин изравни за " зелените " в 40-ата минута с прекрасен удар от границата на пеналта – 1:1. През втората част играта бе равностойна и двата отбора имаха своите положения за гол. Попадение обаче по този начин и не падна.

Първият удар в мача пристигна в третата минута, когато Серкан откри Мара на границата на пеналта, а албанецът се обърна и стреля, само че над вратата.

Три минути по-късно топката бе центрирана от фаул в наказателното поле, където Василев игра с глава и откри Челич, който насочи удар, само че топката срещна напречната греда.

Постепенно играта бе изравнена и гостите центрираха на два пъти рисково в пеналта, само че не стигна до удар. " Зелените " още веднъж натиснаха своя противник, само че Спартак стигна до гол в 20-ата минута.

Топката бе отнета в половината на гостите. Микелс пробяга съвсем целия терен и откри Евандро, който прати топката в мрежата с удар от наказателното поле – 0:1.

Иван Йорданов направи независим пробив в 27. минута и стреля от дребен ъгъл, само че Челич се хвърли и блокира удара, след което Караджов улови.

Три минути по-късно Ромейш също насочи удар от границата на пеналта, само че не откри очертанията.

Берое изравни в 40-ата минута, когато Серкан Юсеин получи топката от Василев на границата на наказателното поле и я прати в долния ляв ъгъл с акуратен удар – 1:1.

Минута след възобновяване на играта топката бе центрирана в наказателното поле на Берое, където евандро стреля от въздуха, само че не откри задачата.

В ответната офанзива пък последва центриране в наказателното поле на гостите, където Василев овладя, само че не съумя да насочи удар.

Спартак провежда бърза офанзива в 50-ата миниута, която приключи с удар на Микелс, само че топката мина над вратата.

Минута по-късно Ромарио получи в наказателното поле и стреля от дребен ъгъл, само че вратарят избави.

В 55-ата минута Микелс стреля от отдалеченост, а топката срещна напречната греда и излезе в навън.

Три минути по-късно топката бе центрирана в пеналта на Берое, където Карамоко стреля с глава, само че ударът му мина около вратата.

Отново Микелс насочи удар от дребен ъгъл, само че топката мина на сантиметри от гредата.

След разиграване от корнер Ромарио центрира топката в наказателното поле на гостите, където Кръстев насочи удар с глава, само че вратарят избави ослепително.

Спас Георгиев получи в наказателното поле в 84-ата минута и стреля в далечния ъгъл, само че топката мина на сантиметри от гредата.

Минута преди края последва нов опит на Микелс с удар от пеналта, само че топката още веднъж мина над вратата.

В последната секунда топката бе центрирана в пеналта на Берое и се получи съществено безредие, само че Челич блокира удара.

Това бе всичко в срещата и по този метод двата отбора завоюваха по една точка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР